MantisBT - Piwigo
View Issue Details
0001211Piwigoweb APIpublic2009.10.26 01:592009.12.05 00:21
plg 
plg 
normalblockalways
closedfixed 
2.0.5 
2.0.72.0.7 
any
Apache 1.3.x
0001211: pLoader won't work with PHP 5.3.0 on Piwigo side
As described on topic:15448, many errors reported in Apache log when pLoader tries to connect to Piwigo with PHP 5.3.0 on server side.
No tags attached.
Issue History
2009.10.26 01:59plgNew Issue
2009.10.26 01:59plgStatusnew => assigned
2009.10.26 01:59plgAssigned To => plg
2009.10.26 01:59plgbrowser => any
2009.10.26 01:59plgWeb server => Apache 1.3.x
2009.11.06 00:19plgTarget Version2.0.6 => 2.0.7
2009.12.05 00:18svnCheckin
2009.12.05 00:18svnNote Added: 0003178
2009.12.05 00:19svnCheckin
2009.12.05 00:19svnNote Added: 0003179
2009.12.05 00:21plgNote Added: 0003180
2009.12.05 00:21plgStatusassigned => closed
2009.12.05 00:21plgResolutionopen => fixed
2009.12.05 00:21plgFixed in Version => 2.0.7

Notes
(0003178)
svn   
2009.12.05 00:18   
[Subversion] r4426 by plg on branch 2.0

-----[Subversion commit log]----------------------------------------------------
bug 1211 fixed: with PHP 5.3, the get_class function requires the input
parameter to be an object, or else throws a E_WARNING message. In webservices
files, I have replaced all "get_class" calls by "@get_class".
(0003179)
svn   
2009.12.05 00:19   
[Subversion] r4427 by plg on trunk

-----[Subversion commit log]----------------------------------------------------
merge r4426 from branch 2.0 to trunk

bug 1211 fixed: with PHP 5.3, the get_class function requires the input
parameter to be an object, or else throws a E_WARNING message. In webservices
files, I have replaced all "get_class" calls by "@get_class".
(0003180)
plg   
2009.12.05 00:21   
I've upgraded my PHP installation to 5.3.1 and reproduced the error.

With this (ugly?) fix, no more warnings, no more noise in the web API response content.