MantisBT - Piwigo
View Issue Details
0003179Piwigodisplaypublic2014.11.21 20:402015.02.16 10:03
ojnc 
plg 
normalmajoralways
closedfixed 
2.7.1 
2.7.42.7.4 
any
5.5.34-cll
PHP: 5.4.35
0003179: Photo page buttons do not work in Chrome Safari but ok in Mozilla also IE
Photo page buttons do not work in Chrome and Safari but ok in Mozilla(PC)

Platforms Windows, Mac and iPad

http://www.weloveseppa.com/piwigo/picture.php?/3/category/1 [^]

Photo Sizes, Slideshow, Next all work in Mozilla
BUT not in Chrome

Main Page buttons workfine

Regards
Jayanta
Please try my link

http://www.weloveseppa.com/piwigo/picture.php?/3/category/1 [^]

in various browsers and devices
Will not work in Chrome/Safari; but OK in Mozilla(PC)
My site is not critical
So sharing all passwords if you wish to de-install, disable plugins
or edit anything else

Piwigo admin http://www.weloveseppa.com/piwigo/admin.php [^]
Username jayanta Password ojnc2307

CPanel
http://www.weloveseppa.com:2082 [^]
Username: welovese Password: s84t05gTJh

There is phpMyAdmin and File Manager

No tags attached.
? MYpicture.tpl (15,500) 2014.11.23 22:22
http://piwigo.org/bugs/file_download.php?file_id=206&type=bug
Issue History
2014.11.21 20:40ojncNew Issue
2014.11.21 20:40ojncbrowser => any
2014.11.21 20:40ojncDatabase engine and version => 5.5.34-cll
2014.11.21 20:40ojncPHP version => PHP: 5.4.35
2014.11.21 21:05ojncNote Added: 0007721
2014.11.21 21:05ojncNote Added: 0007722
2014.11.23 22:22ojncFile Added: MYpicture.tpl
2014.11.23 22:23ojncNote Added: 0007724
2014.11.23 22:24ojncNote Deleted: 0007721
2014.11.23 22:24ojncNote Deleted: 0007722
2014.11.24 19:09ojncNote Added: 0007725
2014.11.25 06:34ojncNote Edited: 0007725
2015.02.16 09:58plgNote Added: 0007760
2015.02.16 09:58plgAssigned To => plg
2015.02.16 09:58plgStatusnew => assigned
2015.02.16 09:58plgTarget Version => 2.7.4
2015.02.16 10:00svnCheckin
2015.02.16 10:00svnNote Added: 0007761
2015.02.16 10:02svnCheckin
2015.02.16 10:02svnNote Added: 0007763
2015.02.16 10:03plgStatusassigned => closed
2015.02.16 10:03plgResolutionopen => fixed
2015.02.16 10:03plgFixed in Version => 2.7.4

Notes
(0007724)
ojnc   
2014.11.23 22:23   
voilà - Fixed Myself

Changed picture.tpl; now working fine in ALL browsers and my devices!

The problem was with DIV focus
Mozilla allowed focus on imageToolBar bur NOT Chrome or Safari

I tries z-axis CSS but ultimately rearranged!

Initially got misled by the -9999 thing that was mentioned

This may interest
http://www.zeldman.com/2012/03/01/replacing-the-9999px-hack-new-image-replacement/ [^]

I changed all –ve to text-indent:100%;white-space:nowrap;overflow:hidden;
Did not help

After much debugging realized that DIV imageToolBar was rendered inaccessible in Chrome
(0007725)
ojnc   
2014.11.24 19:09   
(edited on: 2014.11.25 06:34)
Additional Information
- changed both passwords Admin & CPanel
as issue resolved and may be closed.

(0007760)
plg   
2015.02.16 09:58   
See also http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=24690 [^]
(0007761)
svn   
2015.02.16 10:00   
[Subversion] r30970 by plg on trunk

-----[Subversion commit log]----------------------------------------------------
bug 3179 fixed: back merge r26971 (bug:2700) which introduced jBreadCrumb with this bug on Safari and not working. Maybe a future plugin instead.
(0007763)
svn   
2015.02.16 10:02   
[Subversion] r30971 by plg on branch 2.7

-----[Subversion commit log]----------------------------------------------------
merge r30970 from trunk to branch 2.7

bug 3179 fixed: back merge r26971 (bug:2700) which introduced jBreadCrumb with this bug on Safari and not working. Maybe a future plugin instead.