Piwigo Bugtracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000219Piwigoalbumspublic2005.11.20 16:012005.11.25 22:51
Assigned Toplg 
PlatformOSOS Version
Product Version1.5.0 
Target VersionFixed in Version1.5.1 
Summary0000219: Displaying "all" in "global mode" doesn't display all pictures
Description... but only all pictures from current display to end.

Basically if the first batch of pictures is displayed when choosing "all" everything is OK, but if not only a part of the pictures are shown.
Additional InformationIt bothers me when returning from unit mode to global mode.
TagsNo tags attached.
Database engine and version
PHP version
Web serverApache 1.3.x
Attached Files

- Relationships

-  Notes
plg (manager)
2005.11.25 22:51

r955 in branch 1.5 http://svn.gna.org/viewcvs/phpwebgallery?rev=955&view=rev [^]
r956 in BSF http://svn.gna.org/viewcvs/phpwebgallery?rev=956&view=rev [^]

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2005.11.20 16:01 chrisaga New Issue
2005.11.20 16:01 chrisaga browser => any
2005.11.20 16:01 chrisaga Web server => Apache 1.3.x
2005.11.25 22:51 plg Note Added: 0000468
2005.11.25 22:51 plg Assigned To => plg
2005.11.25 22:51 plg Status new => closed
2005.11.25 22:51 plg Resolution open => fixed
2005.11.25 22:51 plg Fixed in Version => 1.5.1
2005.11.25 22:51 plg Summary Selecting "all" in "global mode" doesn't display all pictures but only all pictures from current display to end. => Displaying "all" in "global mode" doesn't display all pictures
2005.11.25 22:51 plg Description Updated

Copyright © 2000 - 2015 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker