Piwigo Bugtracker

Piwigo bug tracker has moved to Github

This bugtracker is kept to provide history on old issues.


View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002879Piwigoimage processingpublic2013.03.23 15:232013.03.23 15:23
Reporterslima 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformUnixOSFreeBSDOS Version9.1
Product Version2.5.0 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002879: Generating thumbnails in Batch Manager not working on HTTPS ONLY setup
DescriptionI have nginx server configured to serve content only via https.

Piwigo 2.5 Batch Manager dont generate thumbnails via "generate multiple size images" command.
No error in log, but I do research and it's HTTPS problem related.

When I configure server to serve content via http generate working.

When I go to url:

https://myhost/g/i.php?/upload/2013/03/23/20130323121131-f50e5c66xx.jpg&b=1364037169&ajaxload=true [^]

I see :

{"url":"http:\/\/myhost:443\/g\/_data\/i\/upload\/2013\/03\/23\/20130323121131-f50e5c66-xx.jpg"}

I think problem is "http" in url variable.
Steps To Reproduce1) Go to https://galleryhost/admin.php?page=batch_manager [^]
2) Select some image, and select in Action menu "generate multiple size images"
3) Select All
4) Click Apply Action button

Error: 7 photos can not be regenerated

TagsNo tags attached.
browserany
Database engine and versionMySQL 5.5.29
PHP version5.4.13
Web servernginx
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013.03.23 15:23 slima New Issue
2013.03.23 15:23 slima browser => any
2013.03.23 15:23 slima Database engine and version => MySQL 5.5.29
2013.03.23 15:23 slima PHP version => 5.4.13
2013.03.23 15:23 slima Web server => nginx


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Contact
Powered by Mantis Bugtracker