Ignore:
Timestamp:
May 29, 2012, 5:54:11 PM (12 years ago)
Author:
TranslationTeam
Message:

[nbm_subscriber] Update uk_UA, thanks to : quest_tom

Location:
extensions/NBM_Subscriber/language/uk_UA
Files:
1 added
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
  • extensions/NBM_Subscriber/language/uk_UA/plugin.lang.php

    r15194 r15418  
    2929Мета цього додатку запропонувати кожному <b><u>зареєстрованому</u></b> відвідувачу можливість підписатися або відписатися на/від СЕП коли завгодно. Щоб зробити це просто активуйте додаток (якшо ви читаєте це повідомлення - ви вже зробили це), щоб переглянути нові можливості з\'явилися на сторінці профілю відвідувача.
    3030<br><br>
    31 <b>Важливо</b> : Якшо відвідувач підписався або відписався на/від СЕП втикористовуючи це, не буде відправлено email для підтвердженняяк у випадку коли адміністратор робить це з панелі адміністратора. Так зроблено для запобігання поганої поведінки деяких відвідувачів що може привести до масової розсилки повідомлень від імені галереї.
     31<b>Важливо</b> : Якшо відвідувач підписався або відписався на/від СЕП використовуючи це, не буде відправлено email для підтвердженняяк у випадку коли адміністратор робить це з панелі адміністратора. Так зроблено для запобігання поганої поведінки деяких відвідувачів що може привести до масової розсилки повідомлень від імені галереї.
    3232<br><br>
    3333Примітки: Цей додаток не інформує відвідувачів про цю нову можливість. Ві, адміністратор/веб-майстер, реалізувати це сповіщення. В цьому аспекті додаток PWG_Stuffs буде досконалий ;-)';
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.