Ignore:
Timestamp:
Nov 14, 2014, 1:26:24 PM (9 years ago)
Author:
TranslationTeam
Message:

[comments_access_manager] Update nb_NO, thanks to paulen

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
  • extensions/Comments_Access_Manager/language/nb_NO/plugin.lang.php

    r30186 r30495  
    4747';
    4848$lang['CM_ValidComm_Group'] = 'Velg en gruppe av brukere som har tillatelse til å skrive kommentarer uten godkjenning:';
    49 $lang['CM_ValidCommTitle_d'] = 'Dette alternativet lar deg spesifisere en gruppe brukere hvis kommentarer vil bli fritatt fra administrators godkjenning når galleriet er konfigurert til <u>ikke tillat kommentarer for alle</u>og kommentar godkjenning av en administrator er nødvendig.
     49$lang['CM_ValidCommTitle_d'] = 'Dette alternativet lar deg spesifisere en gruppe brukere hvis kommentarer vil bli fritatt fra administrators godkjenning når galleriet er konfigurert til <u>ikke tillat kommentarer for alle</u> og kommentar godkjenning av en administrator er nødvendig.
    5050<br><br>
    5151Som standard, når <b>&quot; kommentarer for alle&quot;</b> er deaktivert og godkjenning av kommentarer er aktivert, blir kommentarene fra alle registrerte brukere sendt til godkjenning av en administrator før de blir vist på galleriet. Med dette alternativet kan du tillate gruppemedlemmene å skrive kommentarer uten forhåndsgodkjenning.
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.