Announcement

Post a reply

Write your message and submit

Click in the dark area of the image to send your post.

Go back

Topic review (newest first)

Photonensammler
2014-12-31 12:33:55

Hello Pierrick,

the problem described in http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=22931 prsists.

In a complete new Piwigo 2.7.2 (test)installation (on Windows) is no upload of photos with the community plugin possible.
(Only the plugins "admin tools" and "community" enabled.


I get the error messge:

Warning: [mysql error 1366] Incorrect integer value: 'undefined' for column 'level' at row 1

INSERT INTO piwigo_images
  (file,name,date_available,path,filesize,width,height,md5sum,added_by,rotation,level)
  VALUES('10130_P1010437_4000x3000.jpg','10130 P1010437 4000x3000','2014-12-31 11:26:39','./upload/2014/12/31/20141231112639-986fcc43.jpg','4949','4000','3000','986fcc438b2d06824bad72fc9a6a60aa','1','0','undefined') in DRIVE:\........\piwigo\include\dblayer\functions_mysqli.inc.php on line 830

Call Stack:
    0.0000     283832   1. {main}() DRIVE:\.........\piwigo\plugins\community\uploadify\uploadify.php:0
    0.0850    5484248   2. add_uploaded_file() DRIVE:\........\piwigo\plugins\community\uploadify\uploadify.php:70
    0.2200    5490760   3. single_insert() DRIVE:\..........\piwigo\admin\include\functions_upload.inc.php:452
    0.2200    5491288   4. pwg_query() DRIVE:\........\piwigo\include\dblayer\functions_mysqli.inc.php:593
    0.2200    5491512   5. my_error() DRIVE:\.........\piwigo\include\dblayer\functions_mysqli.inc.php:132
    0.2200    5492088   6. trigger_error() DRIVE:\........\piwigo\include\dblayer\functions_mysqli.inc.php:830


After editing the /plugins/community/main.inc.php as described in  http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?p … 29#p153829
the upload is working.

The "level" column in table "piwigo_images" is a unsigned tinyint(3), the value 'undefined' in the query is not possible.



I hope that I can contribute to resolve the error with this contribution.

Photonensammler

ojnc
2014-11-16 18:00:09

After Upgrade to 2.7.1 Photo Page icons disable in Chrome Browser

Photo page buttons do not work in Chrome but ok in Mozilla also IE

http://www.weloveseppa.com/piwigo/pictu … category/1

Main Page buttons work fine

Regards
Jayanta of Kolkata India

Piwigo version:  2.7.1
PHP version: 5.4.34
MySQL version: 5.5.34-cll
Piwigo URL: http://www.weloveseppa.com/piwigo/

Have raised this in "Forum Index » How-To and Troubleshooting"

sport
2014-10-11 23:32:22

Is there a text file with what is updated?
I have done a lot off changing, and most off it, directly in the code.
So, if i update, i lose it all.

photo_friend
2014-10-09 22:53:33

plg wrote:

Kamil wrote:

When will it be available PlugIn community for Piwigo 2.7.0 ?

It is nearly ready. I have fixed issues on the auto-update system and the web upload works fine but on my latest this morning, there was an issue on permission (a user with permission did not see the upload link)... I hope it will be ready in the next 48 hours...

Hi plg,

Thanks for your effort!

Kind regards

plg
2014-10-09 22:51:55

(Community is now compatible with Piwigo 2.7, please open distinct topics if you want to discuss about Community)

plg
2014-10-09 16:47:23

Kamil wrote:

When will it be available PlugIn community for Piwigo 2.7.0 ?

It is nearly ready. I have fixed issues on the auto-update system and the web upload works fine but on my latest this morning, there was an issue on permission (a user with permission did not see the upload link)... I hope it will be ready in the next 48 hours...

Kamil
2014-10-09 16:37:26

When will it be available PlugIn community for Piwigo 2.7.0 ?

plg
2014-10-01 07:28:08

samwilson wrote:

I've updated the Piwigo Wikipedia article with the new version number.

Thank you samwilson :-)

ddtddt
2014-10-01 06:25:04

samwilson wrote:

I've updated the Piwigo Wikipedia article with the new version number.

Hi :-)
Thanks :-)

samwilson
2014-10-01 03:36:20

I've updated the Piwigo Wikipedia article with the new version number.

Volnhar
2014-09-26 14:10:17

Hi,

I've been using 2.7.0RC1 and I am trying to upgrade this to the release version of 2.7, but I am getting the error of "Piwigo cannot retrieve upgrade file from server".

Is it possible to update from one of the RC's or should I do a fresh install?

If I do have to do a fresh install can I dump my DB and the restore this back in to the new installation?

During that process I would also copy the directories under galleries from my old install to the new one, before connecting again.

Thanks.

gojoy
2014-09-26 10:45:23

plg wrote:

plugin Community (= user upload) will require more work than other plugins, because the upload form was rewritten. I will work on it once the "easy to fix" plugins will be done.

Thanks a lot, I can wait.

photo_friend
2014-09-25 12:53:20

plg wrote:

gojoy wrote:

I would appreciate an update of the community (and user upload) plugin soon.

plugin Community (= user upload) will require more work than other plugins, because the upload form was rewritten. I will work on it once the "easy to fix" plugins will be done.

The update of the community plugin (and user upload) is also for me really import. Without this plugin I can not update.
Thanks a lot for any support ...

plg
2014-09-25 09:01:54

gojoy wrote:

I would appreciate an update of the community (and user upload) plugin soon.

plugin Community (= user upload) will require more work than other plugins, because the upload form was rewritten. I will work on it once the "easy to fix" plugins will be done.

gojoy
2014-09-25 08:59:09

I would appreciate an update of the community (and user upload) plugin soon.
thanks

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact