Announcement

#1 2008-08-21 01:15:18

mercuryvapour
Member
2008-06-26
5

"Author" info not saving

Using 1.7.2, but problem also happened with 1.7.1

If a registered user uploads an image, they enter the details, (author name, created date, description, etc), but "Author" never gets populated - it always appears as N/A

Example: http://www.scribcam.co.uk/gallery/pictu … ategory/76

Is there something I'm missing? I would like it so a user who is logged in and uploads a photo gets their username as the author!

Maybe I'm just missing something simple...

Offline

 

#2 2008-08-21 08:55:56

rio
Piwigo Team
Paris
2006-07-24
1430

Re: "Author" info not saving

Hi,
Your right!
Please, can you open a request on the bug tracker.

Thx.
:-))


-> /<Ä®¿M <-
http://riohome.free.fr
Il forum è anche in ITALIANO

Offline

 

#3 2008-08-21 10:59:38

mercuryvapour
Member
2008-06-26
5

Re: "Author" info not saving

Offline

 

#4 2008-08-23 12:30:11

mercuryvapour
Member
2008-06-26
5

Re: "Author" info not saving

... and many thanks for the quick fix! Changed the appropriate line in upload.php and author names are now getting saved.

Offline

 

#5 2012-01-21 15:17:02

Tuhin Mallik
Guest

Re: "Author" info not saving

I did not get where to upload that upload.php file. and where to modify the code. I am novice. Please clarify to me..

 

#6 2012-01-21 15:40:00

ddtddt
Piwigo Team
Quetigny - France
2007-07-27
6745

Re: "Author" info not saving

is a very old topic.

open a new topic with your item


You love Piwigo so don't hesitate to participate, learn more on the "Contribute to Piwigo" page. If you don't have much time for contribution, you can also help the project with a donation.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact