Announcement

#1 2010-05-22 07:52:10

Phil Z
Guest

[resolved] pLoader 1.5 for MacOSx.6 Problem

pLoader has been installed, and will open up alongside wxPerl on my X.6 MacBook (My shared host has Piwigo 2.0.9 installed). I can enter in false information and pLoader recognizes bad data, so I would assume it is making a connection with my server as when I enter the correct login info, BOTH pLoader and wxPerl immediately close. I have opened the pLoader process via terminal and gotten the following:

/Applications/pLoader.app/Contents/MacOS/pLoader ; exit;
read_file '/Applications/pLoader.app/Contents/Resources/bin/properties.ini' - sysopen: No such file or directory at /Applications/pLoader.app/Contents/Resources/src/Uploader/GUI/wxApp.pm line 972
Can't call method "wx_thumb_file" on an undefined value at /Applications/pLoader.app/Contents/Resources/src/Uploader/GUI/wxApp.pm line 799, <DATA> line 1.
Can't call method "wx_thumb_file" on an undefined value at /Applications/pLoader.app/Contents/Resources/src/Uploader/GUI/wxApp.pm line 799, <DATA> line 1.
logout

[Process completed]

Any guesses?

 

#2 2010-05-22 16:22:47

ron
Former Piwigo Team
2008-09-30
69

Re: [resolved] pLoader 1.5 for MacOSx.6 Problem

There is a pending bug that corrupts pLoader data cache. You may try to clean pLoader data cache.

from Terminal :

Code:

cd "Library/Application Support/.pLoader"

then

Code:

rm -f pLoader.dat

Offline

 

#3 2010-05-23 01:22:08

Phil Z
Guest

Re: [resolved] pLoader 1.5 for MacOSx.6 Problem

Thank you so much! That worked!

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact