Announcement

#1 2010-09-17 00:24:48

ppat
Member
2009-08-25
74

[resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

How do access my admin page now ?

I keep getting "Warning: Smarty error: unable to read resource: "redirect.tpl" in /var/www/pw/include/smarty/libs/Smarty.class.php on line 1093"

Thanks

ppat


piwigo - 2.4.5 | ploader - 1.6 (Windows Client) | Ubuntu Server 9.10

Offline

 

#2 2010-09-17 00:55:09

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13180

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

Hi ppat,

Are you connected as an administrator when you try to open admin.php ?


Latest blog post (November 9th 2018) Why Flickr could not remain free for ever

Offline

 

#3 2010-09-17 00:57:01

ppat
Member
2009-08-25
74

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

plg wrote:

Hi ppat,

Are you connected as an administrator when you try to open admin.php ?

system is not showing me login page . I can not enter user name and password ?


piwigo - 2.4.5 | ploader - 1.6 (Windows Client) | Ubuntu Server 9.10

Offline

 

#4 2010-09-17 00:57:49

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13180

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

Then open first identification.php and log in. Does it work any better?


Latest blog post (November 9th 2018) Why Flickr could not remain free for ever

Offline

 

#5 2010-09-17 01:31:01

ppat
Member
2009-08-25
74

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

plg wrote:

Then open first identification.php and log in. Does it work any better?

Okay . That worked.

Thanks for the quick response.

ppat


piwigo - 2.4.5 | ploader - 1.6 (Windows Client) | Ubuntu Server 9.10

Offline

 

#6 2010-10-10 21:23:57

Anubhav
Guest

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

But whats the fix to it?

 

#7 2010-10-25 09:55:32

simplicity
Member
2010-10-25
1

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

Thanks!  I had the same problem, and going to <identification.php> solved it.  Anubhav, the fix worked for me in the following situation: I do a fresh install of piwigo 2.1.3 through my hosting company (they use softaculous so it's just "click this buttom to install"), I then go to admin.php to start setting piwigo up, and this error is generated.  I do a bit of google search to find this thread with the solution.  I instead go to identification.php, and no error is generated.  It sounds like a bug that should be fixable.

Offline

 

#8 2010-10-25 09:57:40

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13180

Re: [resolved] Piwigo 2.1.3 Bug : 0001860

We will soon release Piwigo 2.1.4 that fixes this bug.

I agree that in your situation (softaculous installation) this bug is very annoying, because your first contact with Piwigo is a bug :-/


Latest blog post (November 9th 2018) Why Flickr could not remain free for ever

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact