Announcement

#1 2012-03-25 10:33:58

robertmohr
Member
1970-01-01
29

New Database - not able to connect

Some basic questions
When Piwigo installed does it create a need database for itself?
Part of my hosting account has two subdomains. Each have there on database. I deleted one of my databases for photo.robertmohr.com. I created a new database for for it now my piwigo gallery is down. I'm getting error messages to boot. I would assume the images and work I did to getting the gallery to look the way I wanted it is kept in it's own area and not tied to another database in another part of my hosting account.

I looked for a simple point to database setup in a php file and only found one reference. I hope I haven't lost all my work.

My gallery was at --  robertmohr.com/portfolio

This is the error messages I'm getting at present.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Warning:  [mysql error 1146] Table 'rob1208307031840.piwigo_config' doesn't exist

SELECT
    param,
    value
  FROM piwigo_config
  WHERE param = 'local_data_dir_checked'
; in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 767


Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 200


Warning:  [mysql error 1146] Table 'rob1208307031840.piwigo_config' doesn't exist

INSERT
  INTO piwigo_config
  (param, value)
  VALUES('local_data_dir_checked', 'true')
; in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 767



Warning:  [mysql error 1146] Table 'rob1208307031840.piwigo_config' doesn't exist

SELECT
    param,
    value
  FROM piwigo_config
  WHERE param = 'combined_dir_checked'
; in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 767


Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 200


Warning:  [mysql error 1146] Table 'rob1208307031840.piwigo_config' doesn't exist

INSERT
  INTO piwigo_config
  (param, value)
  VALUES('combined_dir_checked', 'true')
; in /home/content/41/7642941/html/portfolio/include/dblayer/functions_mysql.inc.php on line 767


Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/content/41/7642941/html/portfolio/upgrade.php on line 248

Offline

 

#2 2012-03-25 14:47:47

pewe
Member
2012-03-16
439

Re: New Database - not able to connect

I suspect that if you have deleted the database which has 'rob1208307031840.piwigo_config' table in it and this database is where your database config file is pointing to, then you have lost everything and will have to re-install - but you will need to delete the database.inc.php file first otherwise I don't think (not sure though) that going to your gallery link in your browser will realise it has to install.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact