Announcement

#16 2014-05-19 12:45:19

convolution88
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Finally got the answer why some of the sites didn't work for Fotorama. Probably there's a bug:

When there's an apostrophe (') within the "Gallery title" under Configuration -> Options -> General, the plugin cannot work. It just provide a blank screen or only the thumbnails depending on the config of Fotorama. 

Hope this can help some others encountering this bug and spent lots of time searching in the dark.

 

#17 2014-07-12 17:16:13

SlimJim_E17
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Had the same issue with the (') in the name.
Once removed this plugin worked great.

 

#18 2014-08-13 09:21:14

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13176

Offline

 

#19 2014-09-04 10:57:39

JanisV
Member
2013-09-25
85

Re: [Plugin] Fotorama

New version 2.7.j fix problem with an apostrophe (') in gallery title and support caption with image title.

Offline

 

#20 2014-09-04 11:51:49

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6858

Re: [Plugin] Fotorama

thx! :)


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#21 2014-09-29 18:34:42

Serge D
Member
US
2014-07-15
315

Re: [Plugin] Fotorama

Piwigo 2.7:
when trying to save Options/Display the following warnings are shown:

Warning: Illegal string offset 'replace_picture' in /homepages/24/d373257762/htdocs/pw/plugins/Fotorama/main.inc.php on line 180

Warning: Illegal string offset 'replace_picture_only_users' in /homepages/24/d373257762/htdocs/pw/plugins/Fotorama/main.inc.php on line 180

Offline

 

#22 2014-10-06 18:23:58

Tom77
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Hi!

1) Enables autoplay has no function. When I disable this feature the slideshow starts.

2) Where can I change the slideshow Speed? changes in "config_default.inc.php" doesn't help

I'm looking forward to your answers.

Tom

 

#23 2014-10-08 16:45:39

JanisV
Member
2013-09-25
85

Re: [Plugin] Fotorama

Tom77, Serge D, fixed in 2.7.o

Offline

 

#24 2014-10-08 17:25:26

Tom77
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Thank you so much! I love this plugin!!!!!!!!!!!!!!!!

 

#25 2014-10-10 16:34:04

JanisV
Member
2013-09-25
85

Re: [Plugin] Fotorama

convolution88 wrote:

I saw some demo of this great plugin, it's impressive, thus I installed it, but no luck. No picture is shown after clicking "slideshow" no matter what combination of configuration to the plugin. My config. is:

Piwigo:  2.6.2
Theme: Luciano Amodio
Installed Plugins:  Embedded Videos + Fotorama + LocalFiles Editor + Perso Footer
LocalFiles Editor only changed config.inc.php by adding below:
$conf['question mark in urls'] = false;
$conf['php extension in urls'] = false;
$conf['category url style'] = 'id-name';
$conf['picutre_url_style'] = 'file';

Can anyone generously give me some idea why the plugin doesn't work in my environment? Thanks in advance!

Revision 2.7.p fix problem with question_mark_in_urls.

Offline

 

#26 2014-10-10 20:34:04

Tom77
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

After update - there is a problem with VideoJS Plugin - NO Videos were played on Picture.tpl and in Fotorama. ;-(

 

#27 2014-10-11 12:14:47

Guillaume C
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Hi Janis,

Just to inform of an error in the french translation file : Ajouter un bouter "fermer".
Une coquille, comme on dit chez nous :-)

Thanks for your work :-)

 

#28 2014-10-11 12:16:31

mistic100
Former Piwigo Team
Lyon (FR)
2008-09-27
3270

Re: [Plugin] Fotorama

Offline

 

#29 2014-10-11 13:50:19

mmoy
Member
France
2014-08-18
74

Re: [Plugin] Fotorama

Very cool, the latest version fixes all blocking issues I had with the plugin. It already went from "cool" to "really cool", and now it's really awesome :-).

I'm still getting a minor annoyance: when I activate "replace picture page", and then click the info button, I do get to the picture page, but some buttons bring me back to the Fotorama while they shouldn't:

- The "add to favorites" does its job, but goes back to the Fotorama immediately, I'd rather stay on the picture page.

- The "show metadata" from [extension by maple] EXIF View loads the page picture.php?/N/category/M&metadata, but then the "metadata" argument is ignored, and I get to the Fotorama view. This makes [extension by maple] EXIF View unusable.

For both cases, a very, very dirty fix would be to apply this to the core to preserve the slidestop GET parameter:

--- include/functions_url.inc.php    (revision 29905)
+++ include/functions_url.inc.php    (working copy)
@@ -254,6 +254,9 @@
   }
   $url .= make_section_in_url($params);
   $url = add_well_known_params_in_url($url, $params);
+  if (isset($_GET['slidestop'])) {
+    $url .= '&slidestop=';
+  }
   return $url;
}

I can't find a clean way, but I'm pretty sure someone will be able to point out a way to preserve a GET parameters in duplicate_picture_url().

(and my bad for "bouter", I must have been tired when I wrote this ;-) ).

Offline

 

#30 2014-10-11 14:38:14

Guillaume C
Guest

Re: [Plugin] Fotorama

Thank you Mistic100

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact