Announcement

#1 2017-10-11 20:47:35

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

[resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

Hello/Hi/Greetings,

After upgrade, list of users not visible, but they are apparently still all there, and I can select all (or none) of the 157 that are defined. Also, I can add a user from the User Admin panel, but the process does not indicate completion. I can also select all and apply an action to them, which works, but again does not indicate completion.

UPDATE: I am unable to access user data to change user type or recover login/password (common problem). This has gone CRITICAL for me.

UPDATE: Based on a recent post, I went into maintenance and started working thru the checks. After clearing all of the history categories, I ran integrity checks: the results are in the added images below (I had to run them all separately so I could understand what was happening). All other tests passed. I ran Reintialize integrity check after each failure.

The second and the last images show the results of the "Album status" check, with the group of four "Notices" repeated 5 times. The third image shows the results of running the Categories.id check.

I ran a Repair and optimize database which ended successfully, and still get the same errors - and I still don't get the User list.

Any suggestions of what to do next?

Piwigo version: 2.9.2
PHP version: 5.6
MySQL version: 5.6
Piwigo URL: http://photos.384thbombgroup.com/


Uploaded Images

Last edited by f3red (2017-10-12 23:10:16)

Offline

 

#2 2017-10-12 23:47:38

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

I am having no luck trying to resolve this problem - if I cannot manage the users I am dead in the water!

Offline

 

#3 2017-10-13 14:53:34

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6829

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#4 2017-10-15 23:23:50

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

Thanks for responding.

Yes, I had found that one (and several others related to upgrade to 2.9) but nothing that addresses this behavior. Your reference to a post by LeChi (http://piwigo.org/forum/post.php?tid=28306) which presents a problem characterized by an error message is not seen in my case - I post below a more complete view of my Users panel.

I did locate advice on how to manually recover from erroneous behavior after an upgrade by manually uploading new copies of the software to the server. I hesitated to do that, wanting to know if that is still the recommended approach, and what caveats I should be aware of. I further accessed the "Manual Update" guidance, but could not be confident. Perhaps if you are able to offer a recommendation regarding that approach that would help resolve this problem.

A side issue - purely self-inflicted - is that I "accidentally" cancelled admin rights for all my administrators, so I am under the gun to resolve this situation. Your help will be gratefully appreciated!

Cheers,
rfp

Offline

 

#5 2017-10-15 23:25:32

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

And here's the screenshot...


Uploaded Images

Offline

 

#6 2017-10-18 20:13:02

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

flop25 - Do you have any further suggestions, or should I go ahead and replace all the Piwigo files?

Offline

 

#7 2017-10-21 00:13:25

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
57

Re: [resolved] List of users not visible after update to 2.9.2

Well, after several attempts to reinstall the software manually, I apparently did it right - I committed many errors, including installing into the rong server directories, for instance.

Based on this experience with the upgrade from 2.8.0 to 2.9.2, I must remember to work more carefully, and also remember to rely on the forum to learn how to fix things.

Cheers,
rfp

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact