Announcement

#1 2009-08-18 21:17:19

philsoft
Guest

tags

Hi all again also I ment to ask, I added 20 tags or so, but when i edit a image to add a tag it only shows one line of tags, so I can't add the chosen tag, but when i Look in tags folder all tags display OK and i can add OK?

 

#2 2009-08-18 21:35:55

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13211

Re: tags

Can you add a screenshot to your post? I'm not sure to understand the display result you describe.

Offline

 

#3 2009-08-19 11:05:13

philsoft
Guest

Re: tags

philsoft wrote:

Hi all again also I ment to ask, I added 20 tags or so, but when i edit a image to add a tag it only shows one line of tags, so I can't add the chosen tag, but when i Look in tags folder all tags display OK and i can add OK?

when I add new tags OK looks like this
http://i615.photobucket.com/albums/tt232/philsoft/admin.jpg

But when I edit image to add tags looks like this
http://i615.photobucket.com/albums/tt232/philsoft/admin1.jpg

 

#4 2009-08-20 02:26:09

philsoft
Guest

Re: tags

philsoft wrote:

philsoft wrote:

philsoft wrote:

Hi all again also I ment to ask, I added 20 tags or so, but when i edit a image to add a tag it only shows one line of tags, so I can't add the chosen tag, but when i Look in tags folder all tags display OK and i can add OK?

when I add new tags OK looks like this
http://i615.photobucket.com/albums/tt23 … admin1.jpg

But when I edit image to add tags looks like this
http://i615.photobucket.com/albums/tt23 … /admin.jpg

any luck with my problem?  any help please!

 

#5 2009-08-20 06:56:40

VDigital
Former Piwigo Team
Paris (FR)
2005-05-04
17680

Re: tags

Browser ? and Version ?

No problem at all with FireFox.


Piwigo.com: Start and run your own photo gallery. Signup and get 30 days to try for free, no commitment.
8-)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact