Announcement

#1 2012-07-04 09:32:08

utrechtdesign
Member
2012-07-03
2

Thumbnails are no longer being displayed

Hi,

After the upgrade to piwigo 2.4 from 2.3.5 the thumbnails are no longer being displayed. 

I think my page has the same problems as other people describes in serveral topics. Some pictures displays only by clicking on imagesizes - ''orignal''

This is the link to my page www.utrechtdesign.nl/hrfotos

Can someone help me with this problem?


Best regards,

Giovanni

Offline

 

#2 2012-07-04 10:46:33

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13277

Re: Thumbnails are no longer being displayed

Hi,

http://www.utrechtdesign.nl/hrfotos/i.p … 11c-me.jpg

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 13824 bytes) in [...]/admin/include/image.class.php on line 669

I suppose you're using GD as graphics library. 32MB of memory_limit is really small. Either you ask your hosting provider to increase memory_limit, or you ask him to install ImageMagick.

Offline

 

#3 2012-07-04 12:25:21

pewe
Member
2012-03-16
439

Re: Thumbnails are no longer being displayed

Some hosts allow certain changes to the central php.ini file.
If they do then it is done by placing a personal php.ini file on the root directory of your site on the server (using ftp).

I have a file called php.ini on my root which changed several server global php.ini settings.

The file is simply a text file containing the following, and saved as php.ini.

=================content=========
upload_max_filesize = 200M
post_max_size = 200M
date.timezone = Europe/London
memory_limit = 400M
===============================

You could try this and see if it helps.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact