Announcement

#1 2013-12-07 20:28:44

Gaurav
Guest

Thumbnails are not showing on website

Hi

http://images.gauravjain.net.in/index.php?/category/1

None of the thumbnails are showing on the gallery. Though the full size images can be viewed easily after clicking on the the links. I have just installed this script on my server.

Gaurav

 

#2 2013-12-07 20:34:24

mistic100
Former Piwigo Team
Lyon (FR)
2008-09-27
3271

Re: Thumbnails are not showing on website

hello

please read the doc
http://piwigo.org/doc/doku.php?id=user_ … es_missing


http://images.gauravjain.net.in/_data/i … d30-th.jpg
you have a badly configured .htaccess which redirect everything to the index

Offline

 

#3 2013-12-07 20:44:32

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

I was actually going through that link only. I noticed that there are not files in /_data/i/upload/2013/12/07 apart from index.htm

The permissions for folder is 755 and for files it is 644

I don't know how to correct htaccess  if at all it is the problem.

 

#4 2013-12-07 21:14:40

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

I think the main problem is that thumbnails are not being generated in the _upload folder. Can you tell me any possible reason for it. Permissions for the folder are okay i believe.

 

#5 2013-12-09 21:14:44

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

Can anyone help or I move to some other script?

 

#6 2013-12-09 21:25:26

mistic100
Former Piwigo Team
Lyon (FR)
2008-09-27
3271

Re: Thumbnails are not showing on website

did you followed the guide ?

did you add $conf['enable_i_log'] = true; to generate a log ?

Offline

 

#7 2013-12-13 10:14:06

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

Where should i add this code $conf['enable_i_log'] = true
sorry for being noob !

 

#8 2013-12-13 12:28:48

ddtddt
Piwigo Team
Quetigny - France
2007-07-27
6759

Re: Thumbnails are not showing on website

Hi :-)

1/ Go to administration -> plugins -> manage
activate [extension by Piwigo Team] LocalFiles Editor

2/ Go to administration -> plugins -> Local File Editor -> tab 'local config'

paste

<?php
$conf['enable_i_log'] = true
?>


You love Piwigo so don't hesitate to participate, learn more on the "Contribute to Piwigo" page. If you don't have much time for contribution, you can also help the project with a donation.

Offline

 

#9 2013-12-13 22:26:56

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

Okay, i added that thing in the file.
Then i regenerated some thumbnails form batch manager. But still the problem is unsolved.

The following log was generated in i.log file
"2013-12-13T15:21:45-06:00 convert "/home/gauravja/public_html/GJ-images/upload/2013/12/07/20131207130619-0e242aa4.jpg" -filter Lanczos -resize 144x108! -strip -quality 95 -interlace line "/home/gauravja/public_html/GJ-images/_data/i/upload/2013/12/07/20131207130619-0e242aa4-th.jpg" 2>&1
2013-12-13T15:21:45-06:00 convert "/home/gauravja/public_html/GJ-images/upload/2013/12/07/20131207130624-5576a5b9.jpg" -filter Lanczos -resize 144x108! -strip -quality 95 -interlace line "/home/gauravja/public_html/GJ-images/_data/i/upload/2013/12/07/20131207130624-5576a5b9-th.jpg" 2>&1
2013-12-13T15:21:45-06:00 perf 20131207130619-0e242aa4.jpg 640 480 307200 20131207130619-0e242aa4-th.jpg 144 108 15552 0.9 1416 | 58   0   1356 0
2013-12-13T15:21:45-06:00 perf 20131207130624-5576a5b9.jpg 640 480 307200 20131207130624-5576a5b9-th.jpg 144 108 15552 0.9 1440 | 32   0   1407 0
2013-12-13T15:21:46-06:00 convert "/home/gauravja/public_html/GJ-images/upload/2013/12/07/20131207130617-af4bbff6.jpg" -filter Lanczos -resize 144x108! -strip -quality 95 -interlace line "/home/gauravja/public_html/GJ-images/_data/i/upload/2013/12/07/20131207130617-af4bbff6-th.jpg" 2>&1
2013-12-13T15:21:46-06:00 perf 20131207130617-af4bbff6.jpg 640 480 307200 20131207130617-af4bbff6-th.jpg 144 108 15552 0.9 2101 | 106   0   1994 0
2013-12-13T15:21:46-06:00 convert "/home/gauravja/public_html/GJ-images/upload/2013/12/07/20131207130622-b9427d24.jpg" -filter Lanczos -resize 144x108! -strip -quality 95 -interlace line "/home/gauravja/public_html/GJ-images/_data/i/upload/2013/12/07/20131207130622-b9427d24-th.jpg" 2>&1
2013-12-13T15:21:46-06:00 perf 20131207130622-b9427d24.jpg 640 480 307200 20131207130622-b9427d24-th.jpg 144 108 15552 0.9 2148 | 65   0   2081 0
"

 

#10 2013-12-15 19:28:52

Gaurav
Guest

Re: Thumbnails are not showing on website

Okay leave it. I have moved to some other script (http://gauravjain.net.in/images/ ).
Thank you anyways. I really appreciate your support.

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact