Piwigo.org

You are not logged in. (Register / Login)

Announcement

#1 2017-01-31 23:19:02

jheinitz
Member
Registered: 2015-02-16
Posts: 9

SQL Error when opening Stats page in Admin Module

Tags: [error, stats]

Hello/Hi/Greetings,

I have an issue with Piwigo 2.9.0beta1. When I navigate to Administration->Tools->Stats I receive the following error:

Warning:  [mysql error 1064] You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '00:00:00
            AND (hour IS NULL OR hour=17)
          )
        )
      )' at line 7

SELECT *
  FROM piwigo_history_summary
  WHERE year=2016
    AND ( month IS NULL
      OR ( month=04
        AND ( day is NULL
          OR (day=28 00:00:00
            AND (hour IS NULL OR hour=17)
          )
        )
      )
    )
; in /.....htdocs/include/dblayer/functions_mysqli.inc.php on line 845


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetch_assoc() on boolean in /...../htdocs/include/dblayer/functions_mysqli.inc.php:226 Stack trace: #0 /...../htdocs/admin/include/functions_history.inc.php(330): pwg_db_fetch_assoc(false) #1 /...../htdocs/admin/stats.php(116): history_summarize() #2 /...../htdocs/admin.php(302): include('/raid1/www/vhos...') #3 {main} thrown in /...../htdocs/include/dblayer/functions_mysqli.inc.php on line 226

For me it seems that the variable $day has a wrong content. It seems to contain "28 00:00:00" instead of only "28".

Best regards

Jens

Piwigo version: 2.9.0beta1
PHP version: 7.0.13-0ubuntu0.16.04.1
MySQL version: 5.7.17-0ubuntu0.16.04.1
Grafikbibliothek: GD 2.1.1
Piwigo URL: https://beta.ebo-eisenbahn.de

Offline

 

#2 2017-01-31 23:22:04

jheinitz
Member
Registered: 2015-02-16
Posts: 9

Re: SQL Error when opening Stats page in Admin Module

Hello,

short update: Issue is also present with version Piwigo2.9.0beta2.

Regards

Jens

Offline

 

#3 2017-02-01 04:23:05

windracer
Member
Location: St. Pete, FL
Registered: 2014-12-28
Posts: 105
Website

Re: SQL Error when opening Stats page in Admin Module

The History/Statistics page is working for me in 2.90beta2

Piwigo 2.9.0beta2
Operating system: Linux
PHP: 7.0.13-0ubuntu0.16.10.1 (Show info) [2017-01-31 22:22:41]
MySQL: 5.7.17-0ubuntu0.16.10.1 [2017-01-31 22:22:41]
Graphics Library: External ImageMagick 6.8.9-9

Last edited by windracer (2017-02-01 04:23:22)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2017 · Contact