Piwigo.org

You are not logged in. (Register / Login)

Announcement

#1 2015-05-15 19:57:36

photo_friend
Member
Location: Berlin
Registered: 1970-01-01
Posts: 188

Piwigo iOS version 2.0 - Bug user permissions

Tags: [iOS]

Hi,

I think I discovered a bug: Looks like the app doesn't handle "album permissions for Users" and the "Album ownership" in the right way.
I will give you example:

I have around 1200 Album in my gallery user "A" has the permission to see 950 album. The iOS App shows everything right.

User "B" has the permission to see the same 950 album and moreover this user "B" has created 20 own album in the past over the web frontend to upload photos. The iOS app shows just these 20 albums (not the 950) and even the album are empty - no photos are shown.

I can prove this bug with several users. Can you/somebody confirm this issue?

Thanks for any support
Hagen


PS: I discovered this bug just right now, because until now I used the app as administrator and no of my users used the app until now.

Offline

 

#2 2015-05-25 22:16:37

photo_friend
Member
Location: Berlin
Registered: 1970-01-01
Posts: 188

Re: Piwigo iOS version 2.0 - Bug user permissions

Hello,

anybody any idea how to fix this issue?

Thanks a lot for any support
Best
Hagen

Offline

 

#3 2017-05-07 00:45:21

cryopad
Member
Location: Grenoble, France
Registered: 2015-11-01
Posts: 12

Re: Piwigo iOS version 2.0 - Bug user permissions

Do you use the Community plugin ?
If yes, that is the reason and the issue has been raised to developers of the Web and iOS apps.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2017 · Contact