Announcement

#1 2017-12-28 18:02:08

Will
Member
2014-08-19
8

User's can't upload

Hi,

I've created a group of users, and given them permission to upload using the Community plugin.

When I log in as one of them, to test it, I can't upload a file. If I click the Add Photos button I get this error message:
"The uploaded files exceed the post_max_size directive in php.ini: 105MB"

This happens before I select a photo. It's triggered simply by clicking the Add Photos button.
I also see a message "Your browser doesn't have HTML5 support"
I'm running the latest versions of Safari and Chrome on a Mac(10.12.6), and get the same message on both browsers.

Any thoughts on what I'm doing wrong?

Thanks!
Will

Piwigo version: 2.9.2
PHP version: 5.6.31
MySQL version: 5.6.34
Piwigo URL: http://www.willyurman.com/pow

Offline

 

#2 2018-01-02 23:35:40

CCOR
Member
2013-08-27
16

Re: User's can't upload

I am having this same problem.  It first occurred when I upgraded to Piwigo 2.9.2 and I haven't been able to determine the problem since.  Admin can upload photos, but Users cannot.  If Admin creates a new Album and gives a user permission, the user can then upload photos to that Album, but not their original Album.  Any ideas?
Thanks!

Piwigo 2.9.2
PHP 5.6.37
MySQL 5.6.37
http://oakridgecameraclub.org/MemberAlbums/

Offline

 

#3 2018-01-30 13:58:34

timcub
Member
2018-01-30
1

Re: User's can't upload

Same problem here. Only Admin can upload photos! Also seems to be a limit on file size. Do any forum moderators read these posts anymore?

Offline

 

#4 2018-01-30 21:27:56

Will
Member
2014-08-19
8

Re: User's can't upload

I ended up deleting the group and recreating it, and that worked.

Though I don't know why :)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact