Announcement

#1 2018-01-02 18:43:10

jimjones
Member
2013-05-04
6

[resolved] Missing thumbnails / previews but only with certain themes

Hi all,

Fresh install of the latest version & everything is working well with Sylvia, Dark, elegant, BlancMont XL themes.

If I choose Bootstrap Default or modus themes, I lose the category and preview images. If you click through you do get to the actual image and it is being displayed ok. Just not on the main page, or category pages.

Change the theme back to any of the others and the preview thumbnails all return.

Any idea where to start looking?

Thanks


Uploaded Images

Last edited by jimjones (2018-01-02 18:44:59)

Offline

 

#2 2018-01-02 19:34:04

jimjones
Member
2013-05-04
6

Re: [resolved] Missing thumbnails / previews but only with certain themes

Solved please close.

Installed imagick on centos server and all preview images / thumbnails now appear correctly across all themes. Nothing further was changed or needed.

Offline

 

#3 2018-01-03 20:02:29

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6748

Re: [resolved] Missing thumbnails / previews but only with certain themes

thx for sharing


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact