Announcement

#1 2018-06-12 18:33:46

mercuryraven
Member
2018-06-12
2

only see image placeholders after uploading photos

Hello/Hi/Greetings,

I have tried autoinstaller from my webhost and a fresh install using FTP to upload and install the latest version of Piwigo. In both cases I can successfully upload photos within Piwigo and using pLoader on my Windows PC but in all cases they appear with the default placeholder image. Any clues?
Many thanks

Piwigo 2.9.3
Operating system: Linux
PHP: 7.0.30 (Show info) [2018-06-12 17:22:28]
MySQL: 5.5.5-10.1.29-MariaDB [2018-06-12 17:22:28]

Piwigo URL: http://thefeegrades.info/Photos


Uploaded Images

Offline

 

#2 2018-06-12 23:12:34

mercuryraven
Member
2018-06-12
2

Re: only see image placeholders after uploading photos

Hi again,
So after a bit of searching and reading through this forum I finally found the following topic:
http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=26204
I used the LocalFiles editor to force the use of 'gd' as described and it solved the problem! Lots of lovely thumbnails, all where they're meant to be.

Clearly my server does not support imagemagik.

Offline

 

#3 2018-06-15 20:56:13

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6836

Re: only see image placeholders after uploading photos


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact