Announcement

#1 2019-08-13 17:29:34

JTT
Member
2019-08-13
7

2.10 Beta 2 Checksums

Hello;

All my images having missing checksums, and when I go to the batch manager, select whole sent and click  "Compute 584 missing checksums," nothing happens.  I've even tried selecting just one image...same results.

Piwigo version: 2.10 B2
PHP version: 7.3
MySQL version: 5.7.23

Thank you

- John

Offline

 

#2 2019-08-13 18:00:18

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13226

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

Hi JTT,

Which web browser do you use? Can you open your web browser console and see if there is any javascript error displayed?

Offline

 

#3 2019-08-14 06:50:34

JTT
Member
2019-08-13
7

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

Hello plg;

  Thanks for the reply.  I use Firefox and just tired with chrome...didn't work either.   I checked the Firefox console and had this error after clicking on "compute xxx missing checksum"

Error: Did not auto-fill. 2 background.js:19012:23.

Thanks

  - John

Offline

 

#4 2019-08-14 11:17:18

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13226

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

Like this animation? Need to check this "Did not auto-fill". Can you screenshot it, so that I understand where it exactly appears?

https://sandbox.piwigo.com/uploads/4/y/1/4y1zzhnrnw//2019/08/14/20190814112114-495ae2ec.gif


Uploaded Images

Offline

 

#5 2019-08-14 17:21:51

JTT
Member
2019-08-13
7

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

plg;

    Screen shot attached....very strange.  I clicked the compute xxx missing checksum link several times and nothing in the log, almost like the link is broken ?

Thanks

  - John


Uploaded Images

Last edited by JTT (2019-08-14 17:24:38)

Offline

 

#6 2019-08-14 17:23:03

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13226

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

JTT wrote:

Screen shot attached....very strange.  I clicked the compute xxx missing checksum link several times and nothing in the log, almost like the link is broken ?

More like if javascript is broken for any reason, then the link does not work because javascript is broken.

Offline

 

#7 2019-08-14 18:41:21

erAck
Piwigo Team
2015-09-06
256

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

Out of curiosity: do you serve the pages per https and have by chance the Content-Security-Policy header set? If yes, what does it say? It's (much too) easy to get that thing wrong and make Piwigo break at odd places.


Running Piwigo at https://erack.net/gallery/

Offline

 

#8 2019-08-19 20:37:56

eberproducts
Member
Fürth
2019-08-19
1

Re: 2.10 Beta 2 Checksums

Hi
within the RC1 I have the same problem with the non functional "checksum" calculation.
I tried several browser (safari, Google Chrome, Edge, IE11) and several OS (Mac OS, Windows 10, Windows 7, Server 2016) - on all combinations the same result - nothing happens if you click on recalculation link.
Right now - due to the testing state - I run Piwigo only under http.
At least Google chrome should work, if it's really only a javascript issue - I think.

regards Wolfgang

Running Piwigo on
IIS10 under Windows Server 2016
PHP 7.3
MariaDB 10.4.7

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact