Announcement

  •  » Extensions
  •  » openstreetmap plugin not displaying map

#1 2019-10-10 02:33:46

quixote
Member
2008-05-10
95

openstreetmap plugin not displaying map

An element briefly displays labelled "Copy this url", but there is no url. The box disappears after a second or two.

There's a box with text-based menu items at lower left (Home  8 items   Link to this map
Previous    Show All    Find my position ) which does display.  The plugin is also aware that I have 5000+ photos with gps coordinates, so it seems to be reading exif data.  But not displaying it??

I tried some of the other suggestions I saw, such as specifying display filename rather than "who can see this location" which is the default I guess.  Also, Admin Tools conflicted for another user, but deactivating that didn't help for me.

Any ideas as to what the problem might be? Since my site is mainly nature photos from different places, displaying map locations is really useful. I'd be *very* grateful if I could get this working!


Piwigo version: 2.10
PHP version: 7.1.32
MySQL version: 5.6.42
Piwigo URL: http://molvray.com/photos/

Offline

 

#2 2019-10-11 22:32:59

quixote
Member
2008-05-10
95

Re: openstreetmap plugin not displaying map

(Erm... bump?)

Offline

 

#3 2019-10-17 02:14:34

quixote
Member
2008-05-10
95

Re: openstreetmap plugin not displaying map

Trying one more time. Is this an insoluble problem? Or just a boring one?

Offline

 
  •  » Extensions
  •  » openstreetmap plugin not displaying map

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact