Changeset 30496


Ignore:
Timestamp:
Nov 14, 2014, 1:26:33 PM (9 years ago)
Author:
TranslationTeam
Message:

[adult_content] Update uk_UA, thanks to m_alien

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
  • extensions/adult_content/language/uk_UA/plugin.lang.php

    r30462 r30496  
    6565
    6666<p>Якщо я порушую будь-яке з цих зобов’язань або у разі неправдивих відомостей, я можу бути покараний згідно законів своєї країни, і <b>приймаю на себе повну відповідальність за свої вчинки</b>. Я заявляю, що був повністю проінформований про наданий вміст і відмовляюсь від будь-яких процесуальних дій проти хостинг-провайдера і адміністраторів цього сайту. Я уважно прочитав всі вищезазначені пункти і електронно підписую мою згоду з прочитаним, шляхом вибору і натиснення кнопки, відповідно до мого віку.';
     67$lang['ad_c_howitworks'] = 'Цей плагін допомогає в управлінні контентом для дорослих (він також може бути адаптованим для насильницького контенту). Для цього плагін управляє відвідувачами та/чи користувачами, як ви хочете, згідно з вашими налаштуваннями плагіну.<br />
     68<br />
     691 - Як адміністратор, ви повинні розмістити ваш контент для дорослих у приватну галерею чи альбом (плагін сам не може управляти правами на рівні зображень, принаймні покищо ні). Після цього призначте галерею чи альбом до двох груп \'18\' та \' 16-17\' (які створив плагін)
     70
     71як це:<br /><br />
     72
     73-дозвольте групі \'18\' передивлятись дорослий контент, призначений для користувачів віком від 18 та нормальний контент (яле зазвичай нормальний контент часто публічний)
     74<br /><br />
     75-дозвольте групі \' 16-17\' передивлятись дорослий контент, призначений для перегляду користувачами віком від 16 років та нормальний контент (яле зазвичай нормальний контент часто публічний)
     76<br /><br />
     77- група \'nothing\' має можливість переглядати нормальний контент (яле зазвичай нормальний контент часто публічний)
     78<br />
     79
     80<br />
     812 - Як плагін працює<br />
     822.1 - Управління користувачами<br />
     83<br />
     84Якщо користувач був зареєстрований до активації плагіну, плагін покаже йому маленький блок з запрошенням обрати свій вік. Коли він клацне мишкою, з\'явиться сторінка з попередженням \'контент для дорослих\' та запропонує вибрати свій вік (Charte_user.php).
     85
     86Якщо відвідувач вибирає свій вік, він також направляється на сторінку вибору віку (Charte_user.php), безпосередньо після його запису.
     87
     88На практиці, плагім приписує користувача до трьох груп \' 18\' \' 16-17\' та \'nothing\', залежно від його вибору віку. Користувач має можливість у будьякий час змінити свій вік у меню контенту для дорослих, якщо ця можливість не відключена через меню адміністрування piwigo (УВАГА пряме посилання до charte_user.php буде діяти все рівно) : якщо ви бажаєте, щоб користувач не міг змінити свій вік, то цей плагін недоцільний і ви маєте використовувати власноруч управління правами на рівні альбомів та зображень.<br />
     89<br />
     902.2 - Управління відвідувачами<br />
     91<br />
     92Якщо включена опція \'Дозволяти не зареєстрованим відвідувачам обирати свій вік?\', то плагін буде керувати відвідувачами. * Плагін покаже пункт меню, що галерея \'фільтрована\' та якщо він бажає вимкнути фільтр, він повинен обрати свій вік. Цей пункт меню перенаправлятиме на сторінку вибору віку (chartre.php).
     93
     94На практиці, відвідувач буде приписан до одного з двох користувачів, що створив плагін: \'18\' що належить до групи \' 18 \', та \' 16\' що належить до групи \' 16-17 \'.  Ці два акаунта користувачів не можуть бути змінені користувачами, а лише адміністратором.
     95Ви можете обрати різьні теми в залежності від віку відвідувача через ці дві реєстраційні записи.<br />
     96<br />
     972.3 - Можлива адаптація<br />
     98<br />
     99Ви можете адаптувати цей плагін до насильницького контенту, змінивши файли мови плагіну (використовуйте плагін Local Files Editor для полегшення редагування).  Ліміт віку також може бути змінено таким самим чином.';
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.