Changeset 31669


Ignore:
Timestamp:
Aug 21, 2016, 7:30:43 AM (4 years ago)
Author:
ddtddt
Message:

[extensions] - bug lexiglot

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
 • extensions/Comments_Access_Manager/language/nl_NL/plugin.lang.php

  r31639 r31669  
  5050$lang['CM_ValidComm2Title_d'] = 'Deze optie laat je een groep gebruikers specificeren voor wie geen goedkeuring nodig is, als de galerie is ingesteld op <u> sta commentaar door iedereen toe</u> en de goedkeuring van commentaar door de beheerder nodig is.
  5151<br><br>
  52 Standaard, wanneer <b>& quot;commentaar voor iedereen&quot;</b> en de goedkeuring van commentaar is ingeschakeld, moten de commentaren van alle geregistreerde gebruikers zijn goedgekeurd door een beheerder om zichtbaar te zijn. Met deze optie, kun je leden van een groep-naar-keuze toestaan om commentaar te posten zonder dat goedkeuring nodig is.';
  53 <br><br>
  54 Standaard, wanneer <b>& quot;commentaar voor iedereen&quot;</b> en de goedkeuring van commentaar is ingeschakeld, de commentaren van alle geregistreerde gebruikers moeten zijn goedgekeurd door een administrator om zichtbaar te zijn. Met deze optie, kan je leden van een groep naar keuze toestaan om commentaar te posten zonder dat goedkeuring nodig is.';
   52Standaard, wanneer <b>& quot;commentaar voor iedereen&quot;</b> en de goedkeuring van commentaar is ingeschakeld, moten de commentaren van alle geregistreerde gebruikers zijn goedgekeurd door een beheerder om zichtbaar te zijn. Met deze optie, kun je leden van een groep-naar-keuze toestaan om commentaar te posten zonder dat goedkeuring nodig is.
   53<br><br>';
  5554$lang['CM_ValidCommTitle_d'] = 'Deze optie laat je een groep gebruikers specificeren voor wie geen goedkeuring nodig is, wanneer de galerie is ingesteld op <u> sta geen commentaar door iedereen toe</u> en de goedkeuring van commentaar door de administrator nodig is.
  5655<br><br>
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.