Ignore:
Timestamp:
Feb 11, 2011, 7:03:06 PM (13 years ago)
Author:
Eric
Message:

r9177 merged from trunk to branch 2.20

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
  • extensions/NBC_UserAdvManager/branches/2.20/language/lv_LV/help/plugin.lang.php

    r9164 r9178  
    185185<b style=&quot;color: red;&quot;>Important note :</b> Ja no slēptā ghost lietotāja pēc termiņa limita, neskatoties uz informēšanu ar e-pastu (ja iespējots), nav nekādas ziņas, viņš automātiski tie dzēsts no datu bāzes';
    186186$lang['UAM_GTAutoMailTitle'] = 'Automātiska e-pasta nosūtīšana, informējot par grupas vai statusa maiņu.';
    187 $lang['UAM_GTAutoMailTitle_d'] = 'Kad konta derīguma termiņš izbeidzas (grupas/statusa maiņa, apmeklētāja funkcionāla pazemināšana), var tikt izsūtīts informatīvs e-pasta ziņojums, kas izskaidro notikušā iemeslus, kā arī paskaidro iespējas, kā no jauna atjaunot piekļuvi galerijai.
     187$lang['UAM_AdminValidationMail'] = 'Paziņojums par manuālās reģistrācijas apstiprināšanu';
     188// --------- End: New or revised $lang ---- from version 2.16.0
     189
     190
     191// --------- Starting below: New or revised $lang ---- from version 2.20.0
     192/* TODO */$lang['UAM_gttextTitle_d'] = 'Ievadiet tekstu , ko jūs gribat atspoguļot e-pasta atgādinājumā, lai atgādinātu lietotājam apmeklēt jūsu galeriju. (NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
     193<br><br>
     194Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     195<br><br>
     196Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
     197/* TODO */$lang['UAM_infotxtTitle_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu.
     198<br><br>
     199Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     200<br><br>
     201Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
     202/* TODO */$lang['UAM_confirmtxtTitle_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu.
     203<br><br>
     204Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     205<br><br>
     206Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
     207/* TODO */$lang['UAM_AdminValidationMail_d'] = 'Gadījumā, kad administrators vai galerijas Webmāsters manuāli aiztur reģistrācijas procesu, lietotājam automātiski tiek nosūtīts e-pasta paziņojums. Ievadiet šeit tekstu, ko gribat, lai tas parādītos šajā e-pasta ziņojumā.
     208<br><br>
     209Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     210<br><br>
     211Ja ir aktivēts paplašinātā apraksta Extended description spraudnis, varat izmantot tā iezīmes (valodu tagus), lai lietotu vairākas pieejamās valodas.';
     212/* TODO */$lang['UAM_confirmmail_custom1_d'] = 'Tad, kas opcija &quot;Confirmation of registration&quot; ir aktīva, šis lauks ļauj jums pielāgot apstiprinājuma tekstu <b><u>acceptance text</u></b> reģistrācijas apstiprināšanas lapā, kas parādās, kad lietotājs uzklikšķina uz apstiprināšanas saites, ko viņš saņēmis ar e-pastu.
     213<br><br>
     214Pēc spraudņa uzinstalēšanas, kā piemērs tiek piedāvāts standarta teksta variants.
     215<br><br>
     216Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     217<br><br>
     218Šis lauks ir savietojams ar FCK Redaktoru un, multi-valodu režīmā, varat lietot Paplašināta apraksta (Extended description), gadījumā, ja tas ir aktīvs) [lang] iezīmes- tagus.';
     219/* TODO */$lang['UAM_confirmmail_custom2_d'] = 'Tad, kad opcija &quot;Confirmation of registration&quot; ir aktīva, šis lauks ļauj jums pielāgot noraidījuma tekstu <b><u>rejectance text</u></b> > reģistrācijas apstiprināšanas lapā, kas parādās, kad lietotājs uzklikšķina uz apstiprināšanas saites, ko viņš saņēmis ar e-pastu.
     220<br><br>
     221Pēc spraudņa uzinstalēšanas, kā piemērs tiek piedāvāts standarta teksta variants.
     222<br><br>
     223Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     224<br><br>
     225Šis lauks ir savietojams ar FCK Redaktoru un, multi-valodu režīmā, varat lietot Paplašināta apraksta (Extended description), gadījumā, ja tas ir aktīvs) [lang] iezīmes- tagus.';
     226/* TODO */$lang['UAM_remailtxt1Title_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu, kā pielikumu reģenerētajai validācijas atslēgai.
     227<br><br>
     228Ja ir atstāts tukšs lauks, e-pasta atgādinātājs ietver sevī tikai validācijas saiti.
     229Tādēļ ir ieteicams ietvert mazu skaidrojošu tekstu. (NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
     230<br><br>
     231Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     232<br><br>
     233Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
     234/* TODO */$lang['UAM_remailtxt2Title_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu bez validācijas atslēgas.
     235<br><br>
     236Ja ir atstāts tukšs lauks, e-pasta atgādinātājvēstule būs tukša. Tādēļ ir ieteicams ietvert mazu skaidrojošu tekstu.(NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
     237<br><br>
     238Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     239<br><br>
     240Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
     241/* TODO */$lang['UAM_GTAutoDelTitle_d'] = 'Šis variants ir iespējams tikai tad, ja lietotājs, kura konta derīguma termiņš ir beidzies, pats ieslēdz dzēšanas mehānismu (rets, bet iespējams gadījums). Tad viņš tiek atslēgts no galerijas un novirzīts uz lapu, kas atspoguļo viņa konta dzēšanas faktu un iespējamo šīs dzēšanas iemeslu.
     242<br><br>
     243Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     244<br><br>
     245Pāradresācijas lapai paredzēto pielāgoto tekstu var ievadīt šajā laukā, savietojams ar FCK Redaktora standartu, lai izmantotu multi-valodu režīmu, lietojiet spraudņa paplašinātais apraksts Extended description iezīmes [lang], tikai gadījumā, ja spraudnis aktīvs.';
     246/* TODO */$lang['UAM_GTAutoMailTitle_d'] = 'Kad konta derīguma termiņš izbeidzas (grupas/statusa maiņa, apmeklētāja funkcionāla pazemināšana), var tikt izsūtīts informatīvs e-pasta ziņojums, kas izskaidro notikušā iemeslus, kā arī paskaidro iespējas, kā no jauna atjaunot piekļuvi galerijai.
    188247<br>Lai to paveiktu, e-pastam ir pievienota reģistrācijas revalidācijas saite (jaunas validācijas automātiska uzģenerēšana).<b
    189248style=&quot;color: red;&quot;>Ja lietotājs jau ir bijis brīdināts, viņa konts automātiski tiek iznīcināts.</b>
    190 <br><br>Lai papildinātu validācijas apstiprināšanas saiti, var pievienot konta funkcionalitātes pazemināšanas paskaidrojošu tekstu. Šis paskaidrojuma teksts nav obligāts, bet stingri iesakāms. Patiesībā, jūsu apmeklētāji nebūs sevišķi apmierināti, saņemot tikai aktivācijas saiti bez nekādiem paskaidrojumiem. ;-)
    191 <br><br> Ja ir aktivēts paplašinātā apraksta Extended description spraudnis, varat izmantot tā iezīmes (valodu tagus), lai lietotu vairākas pieejamās valodas.
    192 <br><br><b style=&quot;color: red;&quot;>Brīdinājums: Šīs funkcijas izmantošana ir cieši saistīta ar lietotāja reģistrācijas apstiprināšanu (apstiprināšana ar e-pastu) un nevar tikt aktivēta bez šīs opcijas.</b>';
    193 $lang['UAM_AdminValidationMail'] = 'Paziņojums par manuālās reģistrācijas apstiprināšanu';
    194 // --------- End: New or revised $lang ---- from version 2.16.0
    195 
    196 
    197 // --------- Starting below: New or revised $lang ---- from version 2.20.0
    198 /* TODO */$lang['UAM_gttextTitle_d'] = 'Ievadiet tekstu , ko jūs gribat atspoguļot e-pasta atgādinājumā, lai atgādinātu lietotājam apmeklēt jūsu galeriju. (NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
    199 <br><br>
    200 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    201 <br><br>
    202 Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
    203 /* TODO */$lang['UAM_infotxtTitle_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu.
    204 <br><br>
    205 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    206 <br><br>
    207 Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
    208 /* TODO */$lang['UAM_confirmtxtTitle_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu.
    209 <br><br>
    210 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    211 <br><br>
    212 Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
    213 /* TODO */$lang['UAM_AdminValidationMail_d'] = 'Gadījumā, kad administrators vai galerijas Webmāsters manuāli aiztur reģistrācijas procesu, lietotājam automātiski tiek nosūtīts e-pasta paziņojums. Ievadiet šeit tekstu, ko gribat, lai tas parādītos šajā e-pasta ziņojumā.
    214 <br><br>
    215 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    216 <br><br>
    217 Ja ir aktivēts paplašinātā apraksta Extended description spraudnis, varat izmantot tā iezīmes (valodu tagus), lai lietotu vairākas pieejamās valodas.';
    218 /* TODO */$lang['UAM_confirmmail_custom1_d'] = 'Tad, kas opcija &quot;Confirmation of registration&quot; ir aktīva, šis lauks ļauj jums pielāgot apstiprinājuma tekstu <b><u>acceptance text</u></b> reģistrācijas apstiprināšanas lapā, kas parādās, kad lietotājs uzklikšķina uz apstiprināšanas saites, ko viņš saņēmis ar e-pastu.
    219 <br><br>
    220 Pēc spraudņa uzinstalēšanas, kā piemērs tiek piedāvāts standarta teksta variants.
    221 <br><br>
    222 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    223 <br><br>
    224 Šis lauks ir savietojams ar FCK Redaktoru un, multi-valodu režīmā, varat lietot Paplašināta apraksta (Extended description), gadījumā, ja tas ir aktīvs) [lang] iezīmes- tagus.';
    225 /* TODO */$lang['UAM_confirmmail_custom2_d'] = 'Tad, kad opcija &quot;Confirmation of registration&quot; ir aktīva, šis lauks ļauj jums pielāgot noraidījuma tekstu <b><u>rejectance text</u></b> > reģistrācijas apstiprināšanas lapā, kas parādās, kad lietotājs uzklikšķina uz apstiprināšanas saites, ko viņš saņēmis ar e-pastu.
    226 <br><br>
    227 Pēc spraudņa uzinstalēšanas, kā piemērs tiek piedāvāts standarta teksta variants.
    228 <br><br>
    229 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    230 <br><br>
    231 Šis lauks ir savietojams ar FCK Redaktoru un, multi-valodu režīmā, varat lietot Paplašināta apraksta (Extended description), gadījumā, ja tas ir aktīvs) [lang] iezīmes- tagus.';
    232 /* TODO */$lang['UAM_remailtxt1Title_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu, kā pielikumu reģenerētajai validācijas atslēgai.
    233 <br><br>
    234 Ja ir atstāts tukšs lauks, e-pasta atgādinātājs ietver sevī tikai validācijas saiti.
    235 Tādēļ ir ieteicams ietvert mazu skaidrojošu tekstu. (NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
    236 <br><br>
    237 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    238 <br><br>
    239 Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
    240 /* TODO */$lang['UAM_remailtxt2Title_d'] = 'Ievadiet teksta, ko jūs gribat atspoguļot informācijas e-vēstulē, ievaddaļu bez validācijas atslēgas.
    241 <br><br>
    242 Ja ir atstāts tukšs lauks, e-pasta atgādinātājvēstule būs tukša. Tādēļ ir ieteicams ietvert mazu skaidrojošu tekstu.(NB: Spraudni instalējot, aizpildītais teksts ir piedāvāts kā paraugs).
    243 <br><br>
    244 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    245 <br><br>
    246 Lai izmantotu vairākas valodas, jūs varat lietot Paplašinātā apraksta spraudņa tagus (gadījumā, ja tas ir aktīvs).';
    247 /* TODO */$lang['UAM_GTAutoDelTitle_d'] = 'Šis variants ir iespējams tikai tad, ja lietotājs, kura konta derīguma termiņš ir beidzies, pats ieslēdz dzēšanas mehānismu (rets, bet iespējams gadījums). Tad viņš tiek atslēgts no galerijas un novirzīts uz lapu, kas atspoguļo viņa konta dzēšanas faktu un iespējamo šīs dzēšanas iemeslu.
    248 <br><br>
    249 Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
    250 <br><br>
    251 Pāradresācijas lapai paredzēto pielāgoto tekstu var ievadīt šajā laukā, savietojams ar FCK Redaktora standartu, lai izmantotu multi-valodu režīmu, lietojiet spraudņa paplašinātais apraksts Extended description iezīmes [lang], tikai gadījumā, ja spraudnis aktīvs.';
     249<br><br>
     250Lai papildinātu validācijas apstiprināšanas saiti, var pievienot konta funkcionalitātes pazemināšanas paskaidrojošu tekstu. Šis paskaidrojuma teksts nav obligāts, bet stingri iesakāms. Patiesībā, jūsu apmeklētāji nebūs sevišķi apmierināti, saņemot tikai aktivācijas saiti bez nekādiem paskaidrojumiem. ;-)
     251<br><br>
     252Further customize the content with special inserted tags : Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[username]</b> to automatically insert the name of the destination user of the email. Use <b style=&quot;color: red;&quot;>[mygallery]</b> to insert the title of your gallery.
     253<br><br>
     254 Ja ir aktivēts paplašinātā apraksta Extended description spraudnis, varat izmantot tā iezīmes (valodu tagus), lai lietotu vairākas pieejamās valodas.
     255<br><br>
     256<b style=&quot;color: red;&quot;>Brīdinājums: Šīs funkcijas izmantošana ir cieši saistīta ar lietotāja reģistrācijas apstiprināšanu (apstiprināšana ar e-pastu) un nevar tikt aktivēta bez šīs opcijas.</b>';
    252257/* TODO */$lang['UAM_CustomPasswRetrTitle'] = 'Customize lost password email content';
    253258/* TODO */$lang['UAM_CustomPasswRetrTitle_d'] = 'By default, when a user has lost his password and selects the option of recovery, he receives an email containing only his username and his new password.
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.