Announcement

  •  » Extensions
  •  » [Plugin] UserAdvManager (UAM)

#226 2014-05-21 23:44:07

truck0321
Member
2012-12-29
15

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I just made the assumption that not checking that option sent the email without the login credentials so I completely missed that.   Works great,  thank you!

Offline

 

#227 2014-11-02 17:09:43

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Hello,

When I try to activate the plugin, I get a blank screen.

This is my configuration:

Piwigo 2.7.1

Linux
PHP: 5.3.27
MySQL: 5.5.34-cll-lve
ImageMagick 6.5.4-7

I get the same on my local server as well as on the server of my host.

What is going wrong?

 

#228 2014-11-02 17:21:28

Eric
Piwigo Team
VALENCE (FR)
2005-03-25
1768

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Hi PietPC,

how did you install the plugin ? Automatic install or by dowloading the zip file and sending content by FTP ?

Please, try to dowload the latest version of UAM, unzip content and send it to your ./plugins/ directory by FTP (overwrite existing files). Then retry to activate the plugin.

Offline

 

#229 2014-11-02 17:34:22

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I did install it automatically. But nothing changes when I put the files manually into the plugin directory.
When clicking on activate, a blank screen appears.

 

#230 2014-11-02 17:43:15

Eric
Piwigo Team
VALENCE (FR)
2005-03-25
1768

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I can't reproduce your problem... What is your main language on your Piwigo gallery ?
Maybe the problem is from a bad translation.

Offline

 

#231 2014-11-02 17:47:04

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Ah, ok. Well I think you tackled the problem there. My main language is Dutch. I just switched it to English US and now it's working!

Thnx for the fast response!

 

#232 2014-11-02 17:50:20

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Well, the plugin is now activated. But when I log out the admin, the blank screen appears again. Which means I can't log in anymore... :(

 

#233 2014-11-02 17:50:23

Eric
Piwigo Team
VALENCE (FR)
2005-03-25
1768

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Fine it works ;-)

But you'll get the same problem if you switch back to dutch language when using UAM... I'll find what's wrong with NL translation and fix it as soon as possible in the next version.

[edit]
Exactly what I expected... :-(
I'll fix it. In the while, just rename UAM directory in your ./plugins/ directory. I'll be able to connect again.

Last edited by Eric (2014-11-02 17:52:17)

Offline

 

#234 2014-11-02 17:55:52

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Yes, thnx again for the fast response.

 

#235 2014-11-02 18:10:21

Eric
Piwigo Team
VALENCE (FR)
2005-03-25
1768

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

The new 2.70.2 version should fix your issue with NL translation.

Please, delete your UserAdvManager (or renamed one) directory in ./plugins/ and redo a plugin auto-install. Let me know if all is fine now.

Offline

 

#236 2014-11-02 19:07:42

PietPC
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I installed the new release and it seems to work well now. Many tnx for your work.

 

#237 2014-11-18 19:17:54

JinX
Guest

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I'm having trouble with the manager.  It is not sending out notifications when the users are confirmed.

 

#238 2015-05-29 21:29:50

dewluca
Member
2015-05-26
10

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Also having trouble with notifications.  Received one after a manual addition of user.  Several other attempts to add users have resulted in no email notification.  And I have not received any of the [Admins Copy] versions that are supposed to be sent to me . . . (and yes, I checked in my spam folders.  nothing)

I did attempt to send reminder keys to the test users, but got the following error messages:

Notice: Undefined variable: infos1 in /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/plugins/UserAdvManager/include/functions.inc.php on line 1525

Warning: Mailer Error: SMTP connect() failed. in /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/include/functions_mail.inc.php on line 870

Notice: Undefined variable: infos1 in /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/plugins/UserAdvManager/include/functions.inc.php on line 1525

Warning: Mailer Error: SMTP connect() failed. in /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/include/functions_mail.inc.php on line 870

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/plugins/UserAdvManager/include/functions.inc.php:1525) in /home/ladewitt/natomabaycve62.org/photogallery/include/page_header.php on line 101


Trying to read through all 16 pages of this thread for answers, but can't really follow which responses are to which questions.  Has anyone had luck with this plugin? 

I'm a new piwigo user: running version 2.7.4 and UserAdvManager 2.70.3

Offline

 

#239 2015-05-29 23:05:52

Eric
Piwigo Team
VALENCE (FR)
2005-03-25
1768

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Hi dewluca,

Your issue seems to be related with [extension by ddtddt] AddInfo you are using with UAM. The additional information given by AddInfo plugin are not processed by UAM on sending emails.

Please try this to be sure : Disable Addinfo plugin and retry UAM notification. It should work.

Unfortunatly, i'm to busy right now to fix UAM to be compatible with AddInfo plugin.

Offline

 

#240 2015-05-30 01:48:23

dewluca
Member
2015-05-26
10

Re: [Plugin] UserAdvManager (UAM)

I don't have the AddInfo plugin installed . . . so apparently it is something else.


Success!  It was the settings for smtp with gmail.  Had to add the port and tls.  Now I'm receiving more emails than I know what to do with! . . .

For example, the new registrant receives both a general welcome email telling them they have successfully registered (but they haven't yet) AND another email indicating that they need to click on a link to confirm (which is what I want).

but I'll keep searching around to try to figure out which to disable.

Last edited by dewluca (2015-05-30 02:10:53)

Offline

 
  •  » Extensions
  •  » [Plugin] UserAdvManager (UAM)

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact