Announcement

#1 2009-04-29 21:08:16

jjbham
Member
2009-04-29
2

Another with a blank page on install

Hi, like others I've got a blank page on install.

I tired Net Install first and after being requested to chmod some files, i tried to install and got the balnk page.

So deleted it all, uploaded the manual install and...blank page...

Have PHP 5.2.9.

Please help!  Really want to have a play with this!

Offline

 

#2 2009-05-03 22:26:18

jjbham
Member
2009-04-29
2

Re: Another with a blank page on install

Thanks for the support guys

Offline

 

#3 2009-05-03 22:37:57

ddtddt
Piwigo Team
Quetigny - France
2007-07-27
7056

Re: Another with a blank page on install

Do you have a link?


You love Piwigo so don't hesitate to participate, learn more on the "Contribute to Piwigo" page. If you don't have much time for contribution, you can also help the project with a donation.

Offline

 

#4 2009-05-04 18:34:33

Carrot Cruncher
Member
2009-05-03
4

Re: Another with a blank page on install

i also got a blank page on my first attempt because i hadn't installed the mysql php module. i also had to temporarily bump up some of the php resource limits, when initially setting up my gallery, to allow the scripts to complete successfully. hope this helps.

Offline

 

#5 2009-05-08 03:41:16

tarroz
Member
2009-05-08
10

Re: Another with a blank page on install

Try to make sure PHP 'safe_mode' is turned off.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact