Announcement

  •  » Extensions
  •  » Cooliris/Piclens activation is not work ?

#1 2009-06-02 12:28:54

winson
Translation Team
China
2009-06-02
40

Cooliris/Piclens activation is not work ?

I have download the last version (Cooliris/Piclens activation 0.3.2), when I activate it my website will  not be able to access, when I access my website's index page it's very slow and cannot show anything , but if I disable the Cooliris/Piclens , my website is normal,  why ?

my piwigo's version: 2.0.1

thanks!

Offline

 

#2 2009-06-03 00:17:37

tiico
Member
2007-05-29
88

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

winson wrote:

I have download the last version (Cooliris/Piclens activation 0.3.2), when I activate it my website will  not be able to access, when I access my website's index page it's very slow and cannot show anything , but if I disable the Cooliris/Piclens , my website is normal,  why ?

my piwigo's version: 2.0.1

thanks!

Hi,

could you please send me the options selected in the 1st and 2nd administrations page. I need also the others plugins installed and activated.
If you could send me the site link (with mini 1 image in public or private), i could look if i found the pb.

Your site is slow? Have you activate the 3DWall option (on the 3rd administration page) and how many image did you publish on your site?
Thanks
Tiico

Offline

 

#3 2009-06-03 02:13:31

winson
Translation Team
China
2009-06-02
40

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

I have already disable all options, but still not work, follows is the setting capture:

the last capture is my website page,it's very slow and show abnormal, this is one photo page.

thanks !

Last edited by winson (2009-06-03 02:19:29)

Offline

 

#4 2009-06-03 07:43:58

tiico
Member
2007-05-29
88

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

winson wrote:

I have already disable all options, but still not work, follows is the setting capture:

the last capture is my website page,it's very slow and show abnormal, this is one photo page.

thanks !

Hi!
For the moment, I didn't know why you have this pb. In your plugins list, I show SecureImage installed and actived. You have modified this plugin to work good with piwigo 2.x because for the moment, the last version is only compatible with PWG 1.7.X? I think it's not the pb be my plugins (cooliris) is compatible with SecureImage but in piwigo, I have had 0 bug in this part.
Could you send me (in private if you want) the link and an access (guest or with login and a mini 1 image)
Thanks

Offline

 

#5 2009-06-03 08:50:41

winson
Translation Team
China
2009-06-02
40

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

I have already disable the SecureImages plugin, but still not work .

and I have sent email message(my admin account) for you , thank you very much!

Last edited by winson (2009-06-03 08:51:45)

Offline

 

#6 2009-06-07 23:56:32

tiico
Member
2007-05-29
88

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

winson wrote:

I have already disable the SecureImages plugin, but still not work .

and I have sent email message(my admin account) for you , thank you very much!

Hi winson,

you could try with the last version (0.3.3). I've insert a patch (like VDigital does in charlies') to force http instead of https.
For working, you need to add this configuration's line into your config_local.inc.php :

Code:

$conf['NO_https'] = true;  // Force the links in http mode

I recommand you to use 'LocalFiles Editor' plugin which is the best way to modify local files.

Inform me if it's working or not?

Tiico

Offline

 

#7 2009-06-08 03:47:26

winson
Translation Team
China
2009-06-02
40

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

Thank you so much, but it's still not work after I tried, I have sent the email to you .

Offline

 

#8 2009-06-08 09:18:11

tiico
Member
2007-05-29
88

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

winson wrote:

Thank you so much, but it's still not work after I tried, I have sent the email to you .

I will search for the solution...

Offline

 

#9 2009-06-09 23:34:54

tiico
Member
2007-05-29
88

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

tiico wrote:

winson wrote:

Thank you so much, but it's still not work after I tried, I have sent the email to you .

I will search for the solution...

Hi,
With the last version (0.3.4) and correction of piwigo file (this bug http://piwigo.org/bugs/view.php?id=1024), the https pb must be resolved.
Thanks winson for help to found the pb.
If it's working, you could close this topic
@+

Tiico

Offline

 

#10 2009-06-10 03:09:01

winson
Translation Team
China
2009-06-02
40

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

tiico wrote:

tiico wrote:

winson wrote:

Thank you so much, but it's still not work after I tried, I have sent the email to you .

I will search for the solution...

Hi,
With the last version (0.3.4) and correction of piwigo file (this bug http://piwigo.org/bugs/view.php?id=1024), the https pb must be resolved.
Thanks winson for help to found the pb.
If it's working, you could close this topic
@+

Tiico

ok , I am real thanks for you help !

Offline

 

#11 2011-01-13 19:29:38

tery161
Guest

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

I am real thanks for useful topic !

 

#12 2011-05-31 09:31:16

feddd
Member
2011-05-31
1

Re: Cooliris/Piclens activation is not work ?

$conf['NO_https'] = true;  // Force the links in http mode

Thank you very much for that! I had the same problem and I fix it by myself!!! :)
(With your little help of course  ;)

Offline

 
  •  » Extensions
  •  » Cooliris/Piclens activation is not work ?

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact