Announcement

#1 2013-01-26 16:51:53

Gavving
Member
2013-01-26
3

mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

I'm using 2.4.6, and the latest version of the plugin.  I have the Smart Pocket theme downloaded and activated.  When I enable the Mobile Theme for Tablets plugin I get an error across the top of every webpage that looks like:

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mtt_activate_mobile_theme' not found or invalid function name in /var/www/html/pi/include/functions_plugins.inc.php on line 161

Any hints on what to do to fix the issue?  Thanks.

Offline

 

#2 2013-01-26 19:41:28

julien1311
Member
1970-01-01
18

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

There must have been a problem while downloading the plugin. Could you try to uninstall and then reinstall the plugin ?

Offline

 

#3 2013-01-28 05:07:42

Gavving
Member
2013-01-26
3

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

No that didn't seem to do anything.  I deactivated it, deleted it, then re-installed it, and activated it.  As soon as I activated it I got the error message at the top of the screen.

Offline

 

#4 2013-01-28 10:06:27

julien1311
Member
1970-01-01
18

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

Do you have a FTP access to your host?
If yes, could you please go to the directory plugins/Mobile_Theme_For_Tablets/include and tell me if functions.inc.php exists ?
Thank you

Offline

 

#5 2013-01-28 14:01:53

Gavving
Member
2013-01-26
3

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

Yep, I've got full access to the host, I installed Piwigo on it myself.  I've checked and the functions.inc.php does exist in that directory.  It has the correct permissions and it looks ok to me, but then I'm not a PHP programmer....

Thanks for the help.

Offline

 

#6 2013-01-28 15:15:11

julien1311
Member
1970-01-01
18

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

I'm not sure to understand the origin of the problem but I may have an idea. I will try to test it this week.

Offline

 

#7 2013-02-21 23:28:22

Armadillo
Member
2013-02-11
4

Re: mtt_activate_mobile_theme not found when using Mobile Theme for Tablet

Any news? I have the same problem here. :-(

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2021 · Contact