Announcement

#1 2014-09-10 16:48:38

jrb
Guest

Thumbnails not generated

Greetings,

Within the past month I started having trouble with Piwigo.  Uploading photos seems to work, but thumbnails are not showing up.  The photos will appear, but there are no thumbnails.  I have tried uploading photos various ways (FTP, Shotwell, web interface) and the results are the same.  The photos I uploaded a month or more ago all look good and have thumbnails.  No change in behavior after upgrading to 2.6.3.

I contacted my hosting service and they were no help; they provided the following error that is generated by my site. 
PHP Warning:  libgomp: Thread creation failed: Resource temporarily unavailable in /****/*****/public_html/friendsoffarmhouse/gallery/admin/include/image.class.php on line 652

Piwigo version: 2.6.3 and 2.6.1
PHP version: 5.4
MySQL version: 5.5.38-35.2-log
Piwigo URL: http://friendsoffarmhouse.org/gallery/

 

#2 2014-09-10 16:58:13

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
7037

Re: Thumbnails not generated

Hi
could you also follow that FAQ ? http://piwigo.org/doc/doku.php?id=user_ … es_missing thx


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#3 2014-09-10 21:37:56

jrb
Guest

Re: Thumbnails not generated

I followed this FAQ (http://piwigo.org/doc/doku.php?id=user_ … es_missing) as you suggested.  In the batch manager, most thumbnails are missing.  If I right click on one of the missing thumbnails and open in a new tab, it gives a url such as: http://friendsoffarmhouse.org/gallery/i … ab8-th.jpg

But, that jpg does not exist in the upload folder.

If I open a thumbnail that does appear in batch manager, I get the url to the thumbnail such as:
http://friendsoffarmhouse.org/gallery/_ … ca7-th.jpg

If I go to that folder (_data/i/upload etc), the jpg for the missing thumbnails are not there either.

I haven't figured out how to Localfiles Editor yet to generate error logs.

Thanks for your help.

 

#4 2014-09-10 21:46:45

jrb
Guest

Re: Thumbnails not generated

Following the instruction in this FAQ:  http://piwigo.org/doc/doku.php?id=user_ … es_missing

I used the Localfiles Editor to insert this:  $conf['enable_i_log'] = true;

Then, I looked at the log file that was generated.  This is an example:

2014-09-10T13:41:02-06:00 convert "/home1/sunligh9/public_html/friendsoffarmhouse/gallery/upload/2014/09/09/20140909100622-4dafd223.jpg" -filter Lanczos -resize 144x95! -strip -quality 95 -interlace line -sampling-factor 4:2:2 "/home1/sunligh9/public_html/friendsoffarmhouse/gallery/_data/i/upload/2014/09/09/20140909100622-4dafd223-th.jpg" 2>&1
2014-09-10T13:41:02-06:00 ERROR  libgomp: Thread creation failed: Resource temporarily unavailable
2014-09-10T13:41:02-06:00 perf 20140909100622-4dafd223.jpg 3008 2000 6016000 20140909100622-4dafd223-th.jpg 144 95 13680 0.7 788 | 30   0   757 0

Thanks for your help.

 

#5 2014-09-10 21:48:17

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
7037

Re: Thumbnails not generated

report those lines to your hosting
Their install of ImageMagik is not working


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact