Announcement

#1 2014-10-17 16:49:04

komi
Member
2014-10-17
22

Comments settings stopped working

Hi,

after intsalling Piwigo, I disabled 'Allow users to add a link to their website' in Configuration -> Options -> Comments. After that, the 'Website' field in the Comments tab disappeared.

Later I installed some plugins including Comments on Albums and Subscribe to Comments. After that, the 'Website' field came back although 'Allow users to add a link to their website' is still disabled. Now, I'm not able to get rid of this field. Is that a bug or am I doing something wrong?

Second thing: Even though 'Notify administrators when a comment is  added' is ticked, I do not receive any email notifications.

My Piwigo version is 2.7.1.

Cheers
Konstantin

Offline

 

#2 2014-10-17 16:52:21

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6932

Re: Comments settings stopped working

Hello
which theme?


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#3 2014-10-17 16:57:08

komi
Member
2014-10-17
22

Re: Comments settings stopped working

flop25 wrote:

Hello
which theme?

Oh, sorry. It's the 'stripped' theme.

Offline

 

#4 2014-10-17 16:59:09

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6932

Re: Comments settings stopped working

ok
that's know, but thx for reporting
i will fix


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#5 2014-10-17 16:59:16

komi
Member
2014-10-17
22

Re: Comments settings stopped working

Now I tried the default 'elegant' theme and the 'Website' field is gone. So, is it possible to remove this field for the 'stipped' theme?

What about the notifications problem? Is it also theme dependent?

Offline

 

#6 2014-10-17 17:04:06

komi
Member
2014-10-17
22

Re: Comments settings stopped working

flop25 wrote:

ok
that's know, but thx for reporting
i will fix

Ok, cool.

Another thing I wanted to ask is: is it possible for album comments tab to be hidden by default, just as for the picture comments? ('stripped' theme)

Offline

 

#7 2014-10-17 17:04:21

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6932

Re: Comments settings stopped working

notification, absolutely not related
be sure that you're receiveing mails form piwigo, like using the Notifciation for new pictures


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#8 2014-10-17 17:05:22

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6932

Re: Comments settings stopped working

komi wrote:

flop25 wrote:

ok
that's know, but thx for reporting
i will fix

Ok, cool.

Another thing I wanted to ask is: is it possible for album comments tab to be hidden by default, just as for the picture comments? ('stripped' theme)

album comments? that's a plugin which does that


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#9 2014-10-17 17:09:44

komi
Member
2014-10-17
22

Re: Comments settings stopped working

flop25 wrote:

notification, absolutely not related
be sure that you're receiveing mails form piwigo, like using the Notifciation for new pictures

Yes, I'm receiving mails. Probably I didn't receive the notification because it was my own comment. When a 'normal' user comments, I do receive a notification. So, I guess that's not a bug but a feature :)

Offline

 

#10 2014-10-17 17:12:10

komi
Member
2014-10-17
22

Re: Comments settings stopped working

flop25 wrote:

komi wrote:

flop25 wrote:

ok
that's know, but thx for reporting
i will fix

Ok, cool.

Another thing I wanted to ask is: is it possible for album comments tab to be hidden by default, just as for the picture comments? ('stripped' theme)

album comments? that's a plugin which does that

All right, I will post about it to the Extensions section of the Forum.

Thanks again for giving us Piwigo! :)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact