Announcement

  •  » Themes
  •  » Smartpocket issue with video

#1 2016-04-01 18:51:54

kuzco
Member
2013-09-17
58

Smartpocket issue with video

Hello,
I do have still the issue with the smartpocket theme when having any *.mp4.
Piwigo:2.7.4
PHP: 5.6.0
MySQL: 5.5.46-MariaDB
WindowsHomeServer 2011 with IIS
Using "physical folder for my pictures"

Have created a new folder with 1 picture and 1 *.mp4.
http://s17.postimg.org/gor3md9y7/Bildsc … _31_56.png

When clicking on the picture I do see it.
When clicking on the movie I do see only a "cross" - http://s23.postimg.org/47igovibv/Bildsc … _38_22.png

When clicking on "More information" I do get an error message - http://s30.postimg.org/j1unqchdt/Bildsc … _32_30.png

Please find below part of the "page source code":

Code:

<div data-role="content">
<ul class="thumbnails">
   <li class="liVisible">  
   <a href="_data/i/galerien/Ausfluege_und_Events/2016/01_01_Test/2016_03_13_17_28_57_IMG_1566-xx.JPG" data-picture-url="picture.php?/30578/category/324" rel="external">  
   <img src="_data/i/galerien/Ausfluege_und_Events/2016/01_01_Test/2016_03_13_17_28_57_IMG_1566-2s.JPG" width="240" height="180" alt="2016 03 13 17 28 57 IMG 1566">  </a></li>    
   <li class="liVisible">  <a href="picture.php?/30579/category/324" target="_blank" onClick="window.location='picture.php?/30579/category/324'">  
   <img src="_data/i/galerien/Ausfluege_und_Events/2016/01_01_Test/pwg_representative/2016_03_13_17_29_38_IMG_1567-2s.jpg" width="240" height="131" alt="2016 03 13 17 29 38 IMG 1567">  </a></li> </ul>
</div>

Any hint is welcome.

Offline

 

#2 2016-04-16 12:07:48

kuzco
Member
2013-09-17
58

Re: Smartpocket issue with video

Does really nobody using photos and video (*.mp4) in the same physical directory and have the same issue ?

Any hint is welcome.

regards
rs

Offline

 
  •  » Themes
  •  » Smartpocket issue with video

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact