Announcement

#16 2020-07-02 05:15:00

claidheamdanns
Member
Memphis
2020-02-09
11

Re: Image Sizes Not Generated

Sorry, I haven't had a chance to get back to this for awhile. But I really need to find a solution to this.

Here's what I have:
• Piwigo 2.10.2
• Operating system: Linux
• PHP: 7.0.15 [2020-07-01 23:07:34]
• MySQL: 5.6.41-84.1-log [2020-07-01 23:07:34]
• Graphics Library: External ImageMagick 6.8.9-9

Last edited by claidheamdanns (2020-07-02 05:16:11)

Offline

 

#17 2020-07-02 06:17:46

executive
Member
2017-08-16
1099

Re: Image Sizes Not Generated

Please post your results to the steps in the troubleshooting link I posted

Offline

 

#18 2020-07-02 06:25:37

claidheamdanns
Member
Memphis
2020-02-09
11

Re: Image Sizes Not Generated

I tried to follow the troubleshooting instructions, but it’s more complex than I could understand this late at night. I’ll try and work my way through it again tomorrow after work, and then post as far as I get.

Offline

 

#19 2020-07-02 08:26:19

executive
Member
2017-08-16
1099

Re: Image Sizes Not Generated

ok. let us know if you get stuck.

Offline

 

#20 2020-07-17 03:36:08

claidheamdanns
Member
Memphis
2020-02-09
11

Re: Image Sizes Not Generated

Okay, here are my results, using the following album as my example:
http://or-lcthf.org/photos/index.php?/category/17

1) Are your pictures registered?
As far as I understand this, yes. In the album itself, thumbnails show for all photos. WhenI add them to the caddie, and go to photos management, thumbnails show there for all fo them. Under batch manager, same thing, all thumbnails show.

2) My pictures are registered, but no thumbnails!
This is not my problem. I have thumbnails for everything.

3) I see the thumbnails, but nothing or missing pictures on the public side
This might be closer to my problem, although I can see some sizes of the photos, it's just not generating all of them. And all my photos are set to Visible to Everyone. No albums are set to Private. And my gallery is already using External ImageMagick 6.8.9-9.

So nothing in that post actually seems to address my issue.

Here's an example of one of the images that is not working: http://or-lcthf.org/photos/picture.php?/3/category/17

Last edited by claidheamdanns (2020-07-17 03:37:38)

Offline

 

#21 2020-07-17 11:24:33

executive
Member
2017-08-16
1099

Re: Image Sizes Not Generated

I uploaded the image to my gallery and it works.

Have you tried playing with your PHP settings, like the execution time limits?

Last edited by executive (2020-07-17 11:29:56)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact