Announcement

#1 2012-01-20 17:09:50

francesl
Member
2012-01-20
19

Invalid/expired form key message on attempting to register

On attempting to register a new user on the Registration page, I get the error message "Invalid/expired form key".

I followed the advice in this question http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=17493 of deleting the default theme, and then uploading the latest version of default. But it seems to make no difference.

I wonder if anyone can help?

Lisa

Offline

 

#2 2012-01-20 18:03:30

ddtddt
Piwigo Team
Quetigny - France
2007-07-27
6999

Re: Invalid/expired form key message on attempting to register

have you test to upload admin directory by FTP


You love Piwigo so don't hesitate to participate, learn more on the "Contribute to Piwigo" page. If you don't have much time for contribution, you can also help the project with a donation.

Offline

 

#3 2012-01-20 18:36:39

francesl
Member
2012-01-20
19

Re: Invalid/expired form key message on attempting to register

Thanks for your suggestion.

I did just try it - deleted the installed admin directory and uploaded via FTP an admin directory I took off the latest zip download from this site.

But I still get the same "Invalid/expired form key" message when I try to register as a new user. And the Configuration/options section still shows as a blank white page.

Everything else seems to be working as it should, as far as I can see. I can browse, upload, rename...

Do you have any other ideas for where I should look?

Offline

 

#4 2012-01-20 18:40:43

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13520

Re: Invalid/expired form key message on attempting to register

Maybe you're using a theme not compatible. Which theme do you use?

Offline

 

#5 2012-01-20 19:06:55

francesl
Member
2012-01-20
19

Re: Invalid/expired form key message on attempting to register

Simple grey for the gallery, clear for the admin. Everything was working fine for several months.

Then the registration form error started appearing, and then I upgraded in the hope that that would sort out the registration form error. But it didnt. And it led to the white screen on the configuration/options page.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2021 · Contact