Announcement

#1 2013-09-04 14:21:44

kyp_
Member
2013-06-17
84

Templates with optional URL keyword not working

Hello,

I hope I havent found a bug here but rather a user error on my end ;)

I'm using a:
theme:elegant and the default-theme's "default tpl's":

custom1-picture.tpl without optional URL parameter
custom2-picture.tpl with a category name optiona URL parameter


Which works fine.
But as soon as I'm changing:

$conf['question_mark_in_urls'] = true;
  to
$conf['question_mark_in_urls'] = false;

the custom1-picture.tpl without optional URL parameter is showing everywhere (on /tags /categories etc).

edit:
additionally if I test the URL with ....website.com/picture.php/43....
the URL Parameter picture template won't show
and with ....website.com/picture.php?/43.... it works (without chaning the $conf for this test)




Piwigo 2.5.1
Operating system: Linux
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.30-30.1


cheers
kyp

Last edited by kyp_ (2013-09-04 14:29:23)


Cheers

Offline

 

#2 2013-09-06 21:26:12

kyp_
Member
2013-06-17
84

Re: Templates with optional URL keyword not working

Seems to be a more difficult problem ?

Maybe there's a workaround.

I wouldn't mind it if I'd keep the /index.php?/ in the URLs, as long as
any URLs like /index.php/ would still work as well.
(I can't turn it completely off again, because I've backlinks set for traffic generating that
dont allow ? in the URLs)

So in short, 'question_mark_in_urls'] = true; and both versions working would be ok,
as long as BOTH custom picture.tpl's would be working :)

I've got a local piwi playground as well if somebody has some ideas to test or mess around.

cheers
kyp


Cheers

Offline

 

#3 2013-09-06 21:36:50

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
7037

Re: Templates with optional URL keyword not working

hi
thx a lot for reporting and sry about the "no answer"

you should fill a tciket in our bugtracker

i subscribe to the thread


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#4 2013-09-07 00:18:17

kyp_
Member
2013-06-17
84

Re: Templates with optional URL keyword not working

Thanks!

So its a bug, damn =)

opened:
http://piwigo.org/bugs/view.php?id=2956


Cheers

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact