Announcement

  •  » Miscellaneous
  •  » Bug at automatic generate subfolder in community folder

#1 2014-11-01 09:47:10

Emir-Heinz
Member
2014-10-30
6

Bug at automatic generate subfolder in community folder

Hello/Hi/Greetings,

On the community folder the subfolder will automatically generate if the user first login. That is a good option.
But when the user makes any activity these generate always and always a new subfolder, but these are empty. Only in the first generated subfolder are uploaded pictures.
Is this a real bug or only a fault in my installation?


Piwigo version: 2.7.1.0
PHP version: 5.6.2
MySQL version: 5.1.45
Piwigo URL: http://

Offline

 

#2 2015-01-04 11:27:58

FloMiLe
Member
2015-01-03
1

Re: Bug at automatic generate subfolder in community folder

I am also new to Piwigo but I second that. The plugin in sometimes (and I could not quite figure out what triggers it) creates new and empty user albums with the same name.

It might be that this happens if a user does not have a user album assigned to them. This would make sense, but on the other hand, only users with status "User" can be assigned a user album. A webmaster for example cannot own an album.

Consequently, I switched user albums off because of that behavior.

Sorry I could not provide more detail .But I hope this can be fixed soon.

--
Piwigo version: 2.7.2
PHP version: 5.5.9
MySQL version: 5.6.19

Last edited by FloMiLe (2015-01-04 11:37:42)

Offline

 

#3 2015-01-04 14:20:45

Emir-Heinz
Member
2014-10-30
6

Re: Bug at automatic generate subfolder in community folder

Many thanks for your comments.
It is always good another user can confirm the same problem.
In that case a lot of users have the same problem and it is more likely the Author will solve the problem.

Offline

 
  •  » Miscellaneous
  •  » Bug at automatic generate subfolder in community folder

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2021 · Contact