Announcement

#1 2019-06-12 10:06:09

SciFiKriss
Member
Bracknell, Berks
2017-06-19
42

Problems with error 429 found to be in script

Hi

I had a problem with uploading pictures and kept getting Error 429 come up I spoke to my hoster who found the answer and solved it... it looks like it is a problem with the core files so I am passing on what they found and how they fixed it...

"It looks like quite a strange issue (which I believe is an issue with Piwigo core code), in that it was appending port 80 to the end of the URL, which was causing the upload to fail (due to the protocol mismatch), and after a few failures, our abuse protection will kick in and give you the 429 error.

So. To fix it, I've added this script:

<?php
    // Fix SERVER_PORT  making redirects work in Piwigo.
    $_SERVER['SERVER_PORT'] = 443;
    $_SERVER['HTTPS'] = 'on';
?>

Which has been added as an auto-prepended file, so is called before any other script execution, and fixes the port issue. I've just tested it, and this works and I was able to upload all 21 images, without an error. :) "

This is only for info only...hope it helps :)

Kriss :)

Piwigo 2.9.5
Operating system: Linux
PHP: 7.0.33 (Show info) [2019-06-12 09:02:28]
MySQL: 5.5.5-10.2.18-MariaDB-log [2019-06-12 09:02:28]
Graphics Library: External ImageMagick 6.7.8-9

https://kellinoimagery.me.uk/

Offline

 

#2 2019-06-12 11:13:56

erAck
Piwigo Team
2015-09-06
281

Re: Problems with error 429 found to be in script


Running Piwigo at https://erack.net/gallery/

Offline

 

#3 2019-06-12 14:18:34

SciFiKriss
Member
Bracknell, Berks
2017-06-19
42

Re: Problems with error 429 found to be in script

Thanks :)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact