Announcement

#1 2021-01-30 01:56:51

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
67

[resolved] 11.1.0 Update Problem

Hello/Hi/Greetings,

I just updated my Piwigo to 11.1.0 from who knows what version (last update sometime last year?) and have the usual incompatibility issues with some plugins - that's not my problem.

My problem is that NO ALBUMS ARE DISPLAYED on the "Home" page unless logged in, either as a registered user or an admin. All else is there. Another (much smaller) photo gallery was upgraded last week and all is normal. See it at gallery.preller.us

Take a look at the problem gallery: https://photos.384thbombgroup.com/

Here's the tech details:

    Piwigo 11.1.0 Check for upgrade
    Operating system: Linux
    PHP: 7.2.34 (Show info) [2021-01-29 15:13:56]
    MySQL: 5.7.29-log [2021-01-29 15:13:56]
    Graphics Library: External ImageMagick 6.9.7-4

Offline

 

#2 2021-01-30 23:26:52

f3red
Member
Cold Springs (Reno), NV, USA
2015-06-11
67

Re: [resolved] 11.1.0 Update Problem

The problem has been "solved" by deactivating a few nonessential plugins. Unfortunately, I did not test after each deactivation so I do not know which was the source of the problem.

This is no longer an issue.

Offline

 

#3 2021-01-31 12:47:57

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13602

Re: [resolved] 11.1.0 Update Problem

I really wonder what plugin may have done that. Anyway, if you don't know which one it is and we can't reproduce the bug, I mark this topic as resolved.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact