Announcement

#1 2016-01-24 20:05:22

OC_boy
Member
2016-01-21
19

Can't use web upload

Hello,

I have been using Piwigo for sometime, and recently I can't use the web upload any more.
I put a question in normal forum ( http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=26253)
, but I have not have any reply.

Then I saw that there is a new version,
So I downloaded 2.8.0 and used the manual install instruction here (http://piwigo.org/basics/installation_manual) and I was able to install it and logged in, but the same issue I am facing with 2.7 version appears with 2.8 version

The issue is that when I use the web uploader if I am using a small file like 15K it works, with bigger files like 2.1 MB it goes and give the attached error.

I know about Max file setting, and mine on the PHP.ini file is set to 400 MB.
The error seems to be somewhat related to permissions, and I have googled a lot about it , but still can't find a good .htaccess to fix this.

I even looked at the GitHub, to try to understand the code, it seems the POST is failing. but need help.
Piwigo 2.8.0RC1
Operating system: Linux
PHP: 5.6.6 (Show info) [2016-01-24 14:04:19]
MySQL: 5.5.44-0ubuntu0.12.04.1-log [2016-01-24 14:04:19]
Graphics Library: External ImageMagick 6.3.3

Piwigo version:
PHP version:
MySQL version:
Piwigo URL: something went wrong so I removed the new version, reinstalling again


Uploaded Images

Last edited by OC_boy (2016-01-25 06:00:36)

Offline

 

#2 2016-01-26 15:49:50

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13082

Re: Can't use web upload

It looks like you're being disconnected very often. It happens when you change your IP address often. The authentication depends on IP address. You can skip this check. With plugin LocalFiles Editor, local configuration, set:

Code:

<?php
$conf['session_use_ip_address'] = false;
?>

Then tell us if it works any better.


Latest blog post (March 23th 2017) Piwigo.com Enterprise plans, now official!

Online

 

#3 2016-01-27 04:58:53

OC_boy
Member
2016-01-21
19

Re: Can't use web upload

Thank you very much for your reply.

It is for sure better, I don't get that error, but on 2.8.0 I get attached errors,

If I need to mark this post as solved, and create a new post please let me know.
Before on PHP version 5.2 after the web upload, was finished , a web page would show with a small picture version of all the pictures that was uploaded.

In other words even with this new errors, if I close, it seems the pictures are loaded , which is still good.
I should mention on 2.7 I get a different error, which I am posting as a reply to my question in normal forum.

thank you so much for all your help.


Uploaded Images

Last edited by OC_boy (2016-01-27 04:59:15)

Offline

 

#4 2016-02-04 21:52:38

Barry
Guest

Re: Can't use web upload

plg wrote:

It looks like you're being disconnecte d very often. It happens when you change your IP address often. The authentication depends on IP address. You can skip this check. With plugin LocalFiles Editor, local configuration, set:

Code:

<?php
$conf['session_use_ip_address'] = false;
?>

Then tell us if it works any better.

Could this work for my web upload issue?  http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=26233

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2017 · Contact