Announcement

#1 2010-10-28 11:59:26

smaperry
Member
2010-09-28
9

Thumbnail mayhem!

I don't know what has happened to the thumbnails on my website, some are normal size and some are ridiculously over-sized.  Does anyone have an idea how I can fix this? BTW I'm not so clever with code so a basic step by step would be appreciated.
Website concerned http://photospeye.com/gallery

Offline

 

#2 2010-10-28 14:10:52

Emmerax
Member
Franconia, Germany
2010-10-13
11

Re: Thumbnail mayhem!

How do you added the pictures to your gallery? (FTP + Sychronisation, pLoader, Admin Panel?)

Offline

 

#3 2010-10-28 14:21:21

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13176

Re: Thumbnail mayhem!

Can you attach a screenshot because I see no problem on your gallery (your thumbnails are bigger than maximum dimensions so it would be good to change default settings for thumbnails display, see [Forum, topic 16545] Accomodating larger thumbnails in gally/* themes?)


Latest blog post (November 9th 2018) Why Flickr could not remain free for ever

Offline

 

#4 2010-10-29 11:13:20

smaperry
Member
2010-09-28
9

Re: Thumbnail mayhem!

Emmerax wrote:

How do you added the pictures to your gallery? (FTP + Sychronisation, pLoader, Admin Panel?)

Admin panel.
I have now seemingly 3 different sizes of thumbnail.  I have tried to rectify it but I don't see how or either where I am supposed to do that [shrug]

Offline

 

#5 2010-10-29 11:21:29

smaperry
Member
2010-09-28
9

Re: Thumbnail mayhem!

plg wrote:

Can you attach a screenshot because I see no problem on your gallery (your thumbnails are bigger than maximum dimensions so it would be good to change default settings for thumbnails display, see [Forum, topic 16545] Accomodating larger thumbnails in gally/* themes?)

I tried what you said about thumb size and I see no change.
I suspect a conflict but I have no idea where to even begin looking.
See images to see the visual problem I have with the thumbs, so far I see 3 different sizes on the same page.

I just realized that the images had not uploaded...size problem.
please see images regarding the different sizes of thumbs.


NEW ALSO...
I have noticed to files in localfiles editor/templates,
###1-- my-thumbnails.tpl (code as follows)###

<!-- This is a sample of template extensions -->
{if !empty($thumbnails)}
<ul class="thumbnails">
{foreach from=$thumbnails item=thumbnail}
    <li>
    <span class="wrap1">
        <span class="wrap2">
        <a href="{$thumbnail.URL}">
            <img class="thumbnail" src="{$thumbnail.TN_SRC}" alt="{$thumbnail.TN_ALT}" title="{$thumbnail.TN_TITLE}">
        </a>
        </span>
        <span class="thumbLegend" style="color:#F36;">
    &copy; 2008 Piwigo<br>
        {if !empty($thumbnail.NAME)}{$thumbnail.NAME}{/if}
        {if !empty($thumbnail.ICON_TS)}{$thumbnail.ICON_TS}{/if}

        {if isset($thumbnail.NB_COMMENTS)}
        <span class="{if 0==$thumbnail.NB_COMMENTS}zero {/if}nb-comments">
        <br>
        {$pwg->l10n_dec('%d comment', '%d comments',$thumbnail.NB_COMMENTS)}
        </span>
        {/if}

        {if isset($thumbnail.NB_HITS)}
        <span class="{if 0==$thumbnail.NB_HITS}zero {/if}nb-hits">
        <br>
        {$pwg->l10n_dec('%d hit', '%d hits',$thumbnail.NB_HITS)}
        </span>
        {/if}
        </span>
    </span>
    </li>
{/foreach}
</ul>
{/if}

###2-- my-thumbnails2.tpl (code as follows)###

<!-- This is a sample of template extensions -->
{if !empty($thumbnails)}
{html_head}<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./template-extension/distributed/samples/my-thumbnails2.css">{/html_head}
<ul class="thumbnails">
{foreach from=$thumbnails item=thumbnail}
    <li>
    <fieldset class="fld1">
        <legend class="thumbLegend">
        {if !empty($thumbnail.NAME)}{$thumbnail.NAME}{/if}
        </legend>
        <a href="{$thumbnail.URL}" class="lap2">
            <span><img class="thumbnail" src="{$thumbnail.TN_SRC}" alt="{$thumbnail.TN_ALT}" title="{$thumbnail.TN_TITLE}"></span>
        </a>
  </fieldset>
    </li>
{/foreach}
</ul>
{/if}

###
Is it here where the problem lies?
Thanks so much for any help.


Uploaded Images

Last edited by smaperry (2010-11-02 21:19:48)

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2018 · Contact