Announcement

#1 2011-10-20 15:49:00

Chuck
Guest

Thumbnails not showing

Everything looks great, however, thumbnail images are not showing up at all. I have set permissions in various ways to test, does not show. Anybody have a solution? Upload is fine and regular image shows once clicked but no thumbnail visible?
Thanks for help.

 

#2 2011-10-20 17:58:48

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6918

Re: Thumbnails not showing

Hello
could we have a link please ?
Have you check the rights of the files on the server side ? (chmod)


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#3 2011-10-21 08:55:41

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

Here is a link to the site with two images loaded: ********************

edit
delete link

Last edited by ddtddt (2011-10-23 20:46:27)

Offline

 

#4 2011-10-21 08:56:45

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

I have verified the folder and file permissions on the server and have tried all types of permissions. It is currently set at write and read for owner and public, as well as execute for viewing files in folders.

Offline

 

#5 2011-10-21 09:17:37

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

I was really looking forward to using this script because I like the simplicity of the gallery. I really hope that you can resolve this so I can continue in getting this site up. Thank you. Chuck

Offline

 

#6 2011-10-21 09:41:33

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6918

Re: Thumbnails not showing

If you go to Tools->thumbnails and check if it finds something. you can also regenerate any thumbnails already created in the batch manager


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#7 2011-10-21 10:23:47

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

place holders show for the thumbnails, I have already tried regenerating them and no show. I will try again. I have a feeling it is GoDaddy's hosting and the interface with setting CHMOD on folders and files. Will try a few more tricks on this end.

Offline

 

#8 2011-10-21 10:26:47

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

When I try to regenerate it says 2 thumbnails can not be regenerated

Offline

 

#9 2011-10-21 11:20:43

denverc63
Member
Denver, Colorado
2011-10-20
13

Re: Thumbnails not showing

It is not generating thumbnails. It is uploading the regular image but not creating a thumbnail.

Offline

 

#10 2011-10-22 21:21:37

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6918

Re: Thumbnails not showing

okay ..
I've read your other post and maybe an other hoster...  but that's not the point
You need ImageMagick or GD intalled with php : can you check on the admin page of piwigo ? or you can ask to your provider or do a php info

mine :
Environment
Operating system: Linux
PHP: 5.2.17 (Show info) [2011-10-22 21:21:05]
mysql: 5.0.92-community [2011-10-22 21:21:05]
Graphics Library: GD bundled (2.0.34 compatible)


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#11 2011-10-23 20:34:24

hw
Guest

Re: Thumbnails not showing

the link is to another coppermine gallery

 

#12 2011-10-24 17:38:42

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6918

Re: Thumbnails not showing

hw wrote:

the link is to another coppermine gallery

what ?
futur spam ?


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#13 2013-10-02 15:25:23

stahl
Guest

Re: Thumbnails not showing

Hi, sry for posting at this old thread, but i have the same problems.

Fresh installation of piwigo with:

PHP: 5.2.6-1+lenny16 (Info anzeigen) [2013-10-02 15:15:22]
MySQL: 5.0.51a-24+lenny4 [2013-10-02 15:15:22]
Grafikbibliothek: GD 2.0 or higher

chmod is fine, can also upload pictures but no chance to generate thumbnails :(
also tried batch conversation, with no results.

Also no change with "localfiles editor" and "$conf['graphics_library'] = 'gd';" in it.

Anyone who can help?

 

#14 2013-10-02 15:28:28

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6918

Re: Thumbnails not showing

hi
open a new thread and tell us wah'ts the result of http://piwigo.org/doc/doku.php?id=user_ … es_missing


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact