Announcement

#16 2014-05-07 12:39:21

plg
Piwigo Team
Nantes, France, Europe
2002-04-05
13276

Re: Two issues - admin password / images not showing in ie 6 and 7

CoolPenguin wrote:

OK, support issues aside, do other people's galleries work on IE 6/7/8? I really wanted to know if it was us, or it is an issue with Piwigo?

I don't remember any specific feedback on old IE about this very issue.

CoolPenguin wrote:

Would updating Piwigo help?

I don't think so, but you should update.

Offline

 

#17 2014-05-07 14:02:08

CoolPenguin
Member
2014-05-02
10

Re: Two issues - admin password / images not showing in ie 6 and 7

I thought as much, that's why I thought it must be a problem with our gallery. Why would it display some pictures and not others? Hence why I wanted someone to take a look.

The problem still occurs in IE 8 as well (just tested), I will perform the update.

K.

Last edited by CoolPenguin (2014-05-07 14:03:46)

Offline

 

#18 2014-05-07 15:00:25

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6965

Re: Two issues - admin password / images not showing in ie 6 and 7

To go ahead, could you install Firefox and the extension firebug and check for error message in the console and/or in the network tab?

i've been using ie8 and xp just before new year and nothing wrong


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2019 · Contact