Announcement

  •  » Extensions
  •  » all .mp4's hosed after upgrade, none run

#1 2017-06-19 09:00:27

piwiLaborer
Member
2013-07-30
29

all .mp4's hosed after upgrade, none run

Hello/Hi/Greetings,

Fatal error: Cannot redeclare class getID3 in .../plugins/piwigo-jplayer/include/getid3/getid3.php on line 66

66 class getID3
     67 {

now, if I go to line 67 in there, and %-click under vi on the "{", I get an error meaning that there is no matching "}" for this - something is wrong, or am I wrong?

adding a "}" to the end of the program  gives a syntax error at the end - line 1777

so, doing php -l  on .../plugins/piwigo-jplayer/include/getid3/getid3.php, it checks fine...

different problem then.., any ideas?

Thanks,

Piwigo version: latest,
PHP version: 5.5.5-1
MySQL version: 14.14
Piwigo URL: http:// internal

Offline

 

#2 2017-06-19 16:39:24

flop25
Piwigo Team
2006-07-06
6624

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

Hello
author of jplayer notified


To get a better help : Politeness like Hello-A link-Your past actions precisely described
Check my extensions : more than 30 available
who I am and what I do : http://fr.gravatar.com/flop25
My gallery : an illustration of how to integrate Piwigo in your website

Offline

 

#3 2017-06-19 16:52:43

d-matt
Member
1970-01-01
21

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

Hi, it seems to me that there might be a conflict with another extension that also declares the class getID3...

Can you post the extensions you are using?

Offline

 

#4 2017-06-19 17:29:39

piwiLaborer
Member
2013-07-30
29

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

The extensions where I can see it are .mp4 and .3GP - the extensions are capitalized on the files as shown

with the .AVI's all browsers:

Chrome, IE, Firefox, Opera, Safari flick me off with:

Update Required
To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Don't have the time right now to sort out this flash demand further.

Thanks,
PL

Offline

 

#5 2017-06-19 18:42:16

d-matt
Member
1970-01-01
21

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

I meant extensions in a piwigo way i.e. plug-ins not files extentions ;)

Offline

 

#6 2017-06-19 19:36:10

piwiLaborer
Member
2013-07-30
29

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

OK, here ya go, Charie's content may not be OK on the latest version, if that's the culprit, a version downgrade...  not there, I guess.

Active Plugins:

Admin Tools
Charlie's content 3.0.1 
jplayer
Language Switch
LocalFiles Editor
Take A Tour of Your Piwigo
VideoJS

Inactive Plugins:

Check upgrades
Community

Offline

 

#7 2017-06-19 19:51:55

d-matt
Member
1970-01-01
21

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

This might be related to an older version of videojs (but newest versions don't rely on getid3 anymore) or to charlie's contents. Can you try to disable those to see if it improves things.

Offline

 

#8 2017-06-19 20:41:07

piwiLaborer
Member
2013-07-30
29

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

OK - fixed.... Charlies Content was the culprit. VideoJS does it, disabling that too, it till works.

Checked only with Chrome so far  .avi still want flash updates... deal with this later, convert or something...

Thanks a lot!

PL

Offline

 

#9 2017-06-20 05:19:21

piwiLaborer
Member
2013-07-30
29

Re: all .mp4's hosed after upgrade, none run

With MP4 videos and Jplayer, I get:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../plugins/piwigo-jplayer/include/getid3/module.audio-video.quicktime.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../plugins/piwigo-jplayer/include/getid3/module.audio-video.quicktime.php on line 215

right above the video display,

with VideoJS active, this is not happening.

Offline

 
  •  » Extensions
  •  » all .mp4's hosed after upgrade, none run

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter facebook google+ newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2017 · Contact