Announcement

#1 2015-07-16 06:01:25

webmasterdean
Member
Wilmington De EeUu
2012-11-08
3

[resolved] Getting 403 errors after updating to 2.7.4 when using Add<head>

Hello/Hi/Greetings,

After upgrading to 2.7.4 and updataining all plugins, I am getting "403" errors using "Add<head> element and also when trying to add html or js via Advanced Menu manager plugin.

It used to work well, but something has changed, and it appears to me that js and html is being escaped during the submit process, probably for security.  I really need to add some metadata and update what is already stored, but am getting rejected by the 403.   Any advice or help greatly appreciated.  Thank you

Here is our environment:

Piwigo version: 2.7.4
PHP version: 5.3
MySQL version: 5.5.32-cll-lve - MySQL Community Server (GPL)
Piwigo URL: http://marylougriffin.com/piwigo/index.php
Plugins:
Add < head > element
Admin Tools
Advanced Menu Manager
AStat.2
Contact Form
Copyrights
Dynamic Recent Period
Easy Captcha
Export Data
Grum Plugin Classes
GuestBook
Header Manager
Image Preview
LocalFiles Editor
Manage meta tags
Mobile Theme for Tablets
Page title
Perso About
Perso Footer
PersoFavicon
Social Buttons
Statistics

Offline

 

#2 2015-07-17 15:55:06

webmasterdean
Member
Wilmington De EeUu
2012-11-08
3

Re: [resolved] Getting 403 errors after updating to 2.7.4 when using Add<head>

We resolved this with a brute force work-around -- found the appropriate MySql tables and updated/revised the records there with our new Meta information.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

github twitter newsletter Donate Piwigo.org © 2002-2022 · Contact